2024. március 28. 19:17
KezdőlapMotoGPLorenzo dögös táncosokkal és egy Rossi-dublőrrel ropta (videó)

Lorenzo dögös táncosokkal és egy Rossi-dublőrrel ropta (videó)

Jorge Lorenzo egy spanyol tehetségkutatóban szerepel, és legutóbb táncolnia kellett. Az ötszörös világbajnok emlékezetes műsorszámot adott elő a táncosokkal, hiszen többek között Michael Jacksont, majd egy dublőr segítségével Valentino Rossit is megidézte.

Jorge Lorenzo jól láthatóan a MotoGP-ből való 2019-es visszavonulása óta is megtalálja a helyét. A spanyol versenyző rendszeresen szerepel különböző tevíziós műsorokban, ezúttal egy tehetségkutatóban tűnt fel. Az ötszörös világbajnok egykori motorversenyző nem akármilyen műsorszámot adott elő az El Desafío elnevezésű műsor legutóbbi adásában.

Ez már egyébként a harmadik adás volt, és a 35 éves exmotoros korábban is kitett magáért. Az első alkalommal három méter magasan kellett légdeszkáznia, és sikerült megnyernie saját párbaját. A következő részben pedig szembe kellett néznie egyik legnagyobb félelmével, és úgy kellett végigmennie egy pályán, hogy közben szó szerint lángolt, persze természetesen védőöltözetet viselt.

A mostani adásban azonban talán még emlékezetesebbet alakított, és megmutatta tánctudását a nagyvilágnak. A 47-szeres MotoGP-futamgyőztes hat táncoslány segítségével adta elő koreográfiáját, amelyben több ikonikus mozdulat is helyet kapott. Egyebek mellett az ún. moonwalk révén megidézte Michael Jacksont, majd a szintén jól ismert, robotra hajazó mozdulatsort is előadta.

Itt azonban még nem volt vége, ugyanis az előadás egy pontján előkerült Valentino Rossi is. Na jó, valójában csak az olasz pilóta dublőréről van szó, mindenesetre az ő segítségével Lorenzo felelevenítette a rivalizálásukat. Abból a szempontból egyébként mindez nem volt váratlan, hogy az öltözet a szerelőkére emlékeztetett, és a motor, valamint a gumiabroncsok elég hamar megjelentek.

Lorenzo, valamint a Rossi-dublőr is a gumikon ült, amelyek a motorokat voltak hivatottak jelképezni, és kanyarodást imitáltak, majd egy ponton összeütközött a válluk. Bár akadnak, akik szerint ezzel a 2010-es Japán Nagydíjra akartak visszaemlékezni, ahol kétszer is összeértek, ám ott pont fordítva voltak egymás mellett, így minden bizonnyal ez csak általánosságban szólt a rivalizálásuknak. „Rossi” ezt követő gesztikulálásával pedig az egész olasz nemzetet kiparodizálták.

Az előadás után egyébként Lorenzo tisztelettel beszélt egykori ellenfeléről és csapattársáról, és kijelentette, hogy mindketten bajnokok. Bár viszonyuk egy időben nagyon elmérgesedett, azóta sokat javult a kapcsolatuk. Olyannyira, hogy elmondása szerint Rossi még a farmjára is meghívta őt, és korábban azt is elárulta, szívesen lenne ismét a csapattársa – immáron négy keréken.