back to top
2024. szeptember 08. 01:59
KezdőlapMotoGPBeleszállt Marc Márquezbe barátnőjének expartnere: Hamis, manipulatív és rossz ember

Beleszállt Marc Márquezbe barátnőjének expartnere: Hamis, manipulatív és rossz ember

Marc Márquez barátnőjének korábbi partnere súlyos szavakkal illette a spanyol versenyzőt, illetve annak személyiségét. A katalán üzletember azt sugallta, hogy honfitársa évek óta a gyári Ducatira pályázott, miközben szerinte már nem ő a mezőny leggyorsabb versenyzője.

Javában zajlik a nyári szünet a MotoGP-ben, ám Spanyolországban óriási vihart kavart egy közösségi médiás hozzászólás. Jorge Martín Instagram-bejegyzéséhez még múlt héten érkezett egy azóta törölt komment, amely meglehetősen negatív színben tüntette fel Marc Márquezt. A szerzője pedig nem volt más, mint a 31 éves motoros barátnőjének korábbi partnere.

Márquez tavaly óta alkot egy párt a modellként és PR-menedzserként dolgozó Gemma Pintóval, aki korábban Alex Teixidornak, egy katalán üzletembernek volt a barátnője. Utóbbi verbálisan beleszállt a Gresini versenyzőjébe. „Szerintem Marc egy hamis, manipulatív és rossz ember, és nem vagyok az egyetlen aki így gondolja” – kezdte a hozzászólást.

Romantika, Marrákes, Yves Saint Laurent ─ Marc Márquezre rátalált a szerelem (képek)

Hogy a komment milyen célból született, azt nyilvánvalóan nem lehet biztosan megmondani. A legtöbbeknek elsőként a szerelmi irigység jut eszébe, de talán mégsem ez a megoldás, ugyanis van egy másik tényező: Teixidor nem véletlenül Martín bejegyzése alatt fogalmazta meg ezt a véleményét, hiszen vele és Aleix Espargaróval is jó barátságot ápol. A Pramac pilótája nemrég maradt le a gyári Ducati 2025-ös üléséről, éppen Márquezzel szemben. A hozzászólás a későbbiekben ezt a témát is érinti.

„Ami a volt partneremet illeti, nincs vele semmi gondom, sőt, jól kijövünk egymással – folytatta az üzletember. – Marc versenyzői kvalitásaival kapcsolatban pedig nem vitatom, hogy verhetetlen a mérlege, de véleményem szerint jelenleg már nem ő a világ legjobb pilótája. Sértődékeny és manipulatív, a szó minden értelmében.”

A Ducati igazgatója szerint „tisztán sportszakmai” okból választották Marc Márquezt a gyári csapathoz

A végére pedig végképp kiderült, hogy Teixidor nem vagy nem elsősorban barátnőjének személye miatt rontott neki verbálisan Márqueznek, ugyanis erősen arra utalt, hogy az 59-szeres MotoGP-futamgyőztes már jó ideje a gyári Ducati ülésére pályázott. „Egyáltalán nem zavar, hogy az emberek azt gondolják, hogy Gemma miatt nem kedvelem őt, de mindegy is… – fogalmazott. – Majd meglátjuk, mit csinál 2025-ben, miután öt évig sírt, amíg ismét meg nem kapta a legjobb motort.”

Annyit mindenképpen hozzá kell tenni, hogy a spanyol üzletember előélete nem mentes a botrányoktól. 2020-ban, a koronavírus-járvány alatt rengetegen látták azt a videót, amelyen részese két társaság verekedésének, és egy motoros sisakkal meg is ütött valakit. A történtek következtében többen is az intenzív osztályra kerültek, és mindkét irányban voltak feljelentések.