back to top
2024. szeptember 16. 21:00
KezdőlapMotorsportRossi megint motorra ült, hazai pályán csapott össze Bagnaiával és Bezzecchivel (videó)

Rossi megint motorra ült, hazai pályán csapott össze Bagnaiával és Bezzecchivel (videó)

Valentino Rossi nemrég közzétett egy videót, amelyen belső kamerából láthatjuk, ahogy a saját Ranch-án köröz. Az ellenfelei között pedig többek között Francesco Bagnaia és Marco Bezzecchi is ott volt.

Lassan már három éve, hogy nem láthatjuk Valentino Rossit a MotoGP-ben. A Doktor persze azóta sem tétlenkedik, hiszen, ha szigorúan csak a legmagasabb szinten való versenyzést nézzük, idén is indul egy ilyen sorozatban, az autós Endurance Világbajnokságon. Legutóbb a gyorsaságimotoros-világbajnokság naptárából jól ismert COTA-n mérettette meg magát a széria keretein belül, nem túl sok szerencsével.

Ismét balul sült el Rossiék hétvégéje, az Amerikai Nagydíj helyszínén is pontok nélkül maradtak

Viszont Rossi a motorozástól sem távolodott el teljesen. Nemrég egy aszfaltozott pályán – konkrétan a misanóin – körözött –, egy új videó tanúsága szerint pedig a saját tavulliai Ranch-án, vagyis egy dirt tracken mutatta meg a tudását. Az ellenfelei rajtszámai figyelve észrevehetjük, hogy többek között Francesco Bagnaia és Marco Bezzecchi is elkísérte erre az alkalomra. A két MotoGP-versenyző jelenléte nem meglepő, hiszen mindketten a VR46 Akadémia tagjai közé tartoznak.

Az persze nem lehet kizárni, hogy ez az anyag korábban készült, hiszen épp két MotoGP-forduló között vagyunk, így elég váratlan lenne, ha Bagnaiáék ezzel töltenék az idejüket. Az viszont biztos, hogy Rossi ekkor a megszokott Yamaha YZ450F-jére pattant fel.