back to top
2024. október 07. 20:17
KezdőlapOffroadIndul a 2025-ös Superenduro GP of Hungary jegyértékesítése

Indul a 2025-ös Superenduro GP of Hungary jegyértékesítése

Hétfőtől lehet jegyet vásárolni a 2025 februárjában esedékes Superenduro GP of Hungaryre. Ahogyan idén, úgy jövőre is az MVM Dome fogadja a mezőnyt.

Az elmúlt időszakban óriási sikert aratott a Superenduro-világbajnokság budapesti fordulója, a Superenduro GP of Hungary. Olyannyira, hogy 2024 telén már Közép-Európa egyik legnagyobb rendezvénycsarnoka, az MVM Dome fogadta a többszörös címvédő Billy Boltot és a sportág többi sztárját, na meg persze a magyar versenyzőket.

2025. február 8-án, a szokásoknak megfelelően szombaton ismét megrendezik a Superenduro GP of Hungaryt, amelyre hétfőn elindult a jegyértékesítés. A jegyeket ezúttal is a Superenduro.hu-n lehet megvásárolni, ahol a szektorok szerinti bontásban láthatóak a különböző árkategóriák. A Gold, a Silver és a Bronze kategóriák továbbra is elérhetőek, ahogyan a VIP és a Super VIP is. Arra azonban érdemes figyelni, hogy paddockjegyet csak az utóbbi kettő tartalmaz.

A Superenduro-világbajnokság, illetve a Superenduro GP of Hungary minden évben óriási látvánnyal szórakoztatja a közönséget, mind sportszakmai szempontból, mind a körítés terén. Ráadásul a legnagyobb sztárok mellett honfitársainknak is lehet szurkolni: tavaly Zsigovits Norbert és Szőke Márk a Prestige, míg Liszka Roland a junior-vb állandó mezőnyét erősítette.

Ami a 2024–25-ös idényt illeti, a február 8-án esedékes magyarországi verseny a szezon ötödik fordulója lesz. Az évad ezúttal csak december közepén indul Lengyelországban, majd Németország és Románia után egy újabb lengyelországi helyszín következik. A budapesti viadal után pedig az Egyesült Királyságba látogat a mezőny, hogy aztán március 8-án Franciaországban záruljanak a küzdelmek.

Minden további információ megtalálható a Superenduro.hu-n.

A Superenduro-vb 2024–25-ös versenynaptára

  1. 2024. december 14. – Gliwice (Lengyelország)
  2. 2025. január 4. – Riesa (Németország)
  3. 2025. január 18. – Kolozsvár (Románia)
  4. 2025. február 1. – Łódź (Lengyelország)
  5. 2025. február 8. – Budapest, MVM Dome, Superenduro GP of Hungary
  6. 2025. március 1. – Newcastle (Egyesült Királyság)
  7. 2025. március 8. – Liévin (Franciaország)