szerda, október 16, 2024
KezdőlapMotorsportJó híreket közölt súlyos beteg gyerekéről a Superbike-világbajnok

Jó híreket közölt súlyos beteg gyerekéről a Superbike-világbajnok

- Hirdetés -
- Hirdetés -

Sylvain Guintoli újabb tájékoztatást adott ki legkisebb gyermekének állapotáról, miután nemrég szörnyű hírt közölt róla. A francia pilóta elárulta, Luca most volt a legjobb állapotban, amióta kórházban ápolják, és egy videót is közzétett róla.

Ahogyan arról mi is beszámoltunk, Sylvain Guintoli augusztus végén szörnyű hírt jelentett be: a korábbi MotoGP-versenyző és egyben 2014 Superbike-világbajnoka közölte a nyilvánossággal, hogy legkisebb gyermekénél, Lucánál rákot diagnosztizáltak. Ennek következtében visszalépett a Bol d’Ortól, valamint ideiglenesen a szakértői feladatait sem látja el.

Szörnyű hírt adott közre a korábbi Superbike-világbajnok, visszalép a legendás motorversenytől

- Advertisement -

A 42 esztendős motoros szeptember közepén egy köszönetnyilvánító videót tett közzé az Instagramon, amelyben megemlítette, hogy fia jól reagál a kezelésekre. Nemrég pedig egy újabb bejegyzéssel jelentkezett, amelyben kifejezetten jó hírekről számolt be: kiderült, hogy Luca most volt a legjobb állapotban, amióta bekerült a kórházba.

A mi Lucánknak most volt a legjobb napja a júliusi megbetegedése óta – kezdte az Instagram-bejegyzését. – Miután az intenzív osztályon az életéért küzdött, több kemoterápiás kezelés és a két héttel ezelőtti első műtét után végre kicsit jobban érezte magát. Először tudott kimenni és kint játszani, vezette a kocsiját, és széles mosollyal felpörgette az új autót. Luca Sonic-mobilnak hívja, nagy Sonic-rajongó, így biztos vagyok benne, hogy ez segít motiválni őt a gyakori kórházi látogatásokat illetően, hogy folytassuk a kezelését. Nagy köszönet a BMW brit leányvállalatának a nagyszerű ötletért. Nagyon szeretlek téged, kisember.”

Guintoli egy videót is közzétett, amelyből kiderült, hogy fiának valóban nagy élményben volt része. Előbb ugyanis beült egy BMW volánja mögé, és lenyomhatta a gázpedált, felpörgetve ezzel a motort. Ezután pedig ténylegesen úgy érezhette, hogy vezet, hiszen édesapja ölében ülve egy homokfutót kormányozhatott. Nem véletlen, hogy a német gyártó karolta fel az ügyet, hiszen a francia pilóta versenyzőként és tesztpilótaként is ezt a márkát képviseli jelenleg.

- Advertisement -