back to top
2024. október 16. 10:54
KezdőlapHirdetésKét keréken – hivatásszerűen?!

Két keréken – hivatásszerűen?!

A motoros életérzés több is lehet, mint szabadidős tevékenység vagy hobbi. A járművek világa ugyanis számos karrierlehetőséget is kínál azoknak, akik legszívesebben ezekkel kelnek és fekszenek. De nemcsak a vezetők, hanem a technikai, logisztikai és értékesítési szakemberek is sok-sok munkalehetőség elébe nézhetnek.

Vezess, szerelj, beszélj róla – élj a szenvedélyednek!

Amennyiben motoros vagy autós szakemberként szeretnél dolgozni, ma már minden esély adott rá. Autószerelőkre, motorszerelőkre, értékesítési dolgozókra is nagy igény van mind a márkaszervizekben, mind a műhelyekben egyaránt. Így pedig napról napra valami olyannal foglalkozhatsz, amit egyébként szinte ingyen is csinálnál – csak ez esetben fizetnek is érte, jó esetben nem is keveset.

További extra, hogy vidéken is bőven találhatsz állást – sőt, ezekben a városokban és környékükön még inkább ki lehet használni az autózás és motorozás előnyeit, mint egy zsúfolt nagyvárosban. Kecskemét városában a gépipar és autógyártás területén számos meghirdetett munkakör vár betöltésre – amelyek a Kecskemetallas.hu oldalán is fellelhetőek több ízben. Dolgozhatunk futárként, motort vezetve, de épp szerelőként, oktatóként, és a már említett területeken is, a kép tehát igen sokszínű.

Kihívások és lehetőségek a járműiparban

A járműiparban természetesen folyamatosan változik a világ, az új technológiák és az elektromos járművek elterjedése is jelentősen meghatározza az iparágat. Ami viszont biztos, hogy a magasan képzett szakemberek iránti kereslet nagy, valamint egyre fontosabb a nyelvtudás, illetve különböző soft skillek is, mint a jó kommunikációs készség, az empátia, hiszen az ügyfelek megtartása minden szerviz, műhely és vállalkozás számára alapvető feladat.

Motoros hivatások – na ez az igazi adrenalinbomba és életút!

Akik imádják a gyorsaságot, az adrenalint, azoknak a motorozás nemcsak hobbi, hanem életstílus, szenvedély – és általában kiváló szakemberek is lesznek belőlük, hiszen az álmaiknak élnek. De nem szabad elfelejteni, hogy első a biztonság – épp ezért az új generációkat is a felelősségteljes közlekedésre kell nevelni. Így pedig a motorozásra való igény is egyre nagyobb lehet majd a világban – még több márkakereskedéssel és izgalmas járgánnyal.

(X)