2024. március 28. 23:01
KezdőlapHírekAjándékozzon motoros élményt karácsonyra! - megnyílt a TRP Hungary webshopja

Ajándékozzon motoros élményt karácsonyra! – megnyílt a TRP Hungary webshopja

Februárban ismét Magyarországra érkeznek a világ legjobb terepmotorosai, hiszen Budapesten vendégeskedik a FIM Superenduro-világbajnokság mezőnye, benne három magyarral. Az év első nagy sporteseményére szóló jegyek mellett könyv és egyéb relikviák is megvásárolhatók a TRP Hungary most megnyílt webshopjában. 

A hazai motorsport kedvelőinek és a motorozás szerelmeseinek is remek ajándékozási lehetőségeket nyújt a TRP Hungary újonnan elindult webshopja, amely a bögrék, pólók, tollak, nyakbaakasztók és táskák mellett a 2022-es év hazai motorsportos eseményeit és szereplőit bemutató könyvet, valamint életre szóló élményt is tartogat azoknak, akik világszínvonalú motoros eseményen indítanák a 2023-as esztendőt.

Motorsport Album 2022 

A hazai autó-motorsport kiemelt 2022-es rendezvényeit és azok legismertebb alakjait bemutató kiadványunk 240 oldalon, főként Makai Gergely fényképeivel illusztrálva összegzi a legemlékezetesebb pillanatokat. A Motorsport Album 2022-ben interjú olvasható Zsigovits Norberttel, Kárai Tamással, Michelisz Norberttel, Kiss Norberttel, Gyulay Zsolttal, Szőke Márkkal és Turán Frigyessel. Az A/4-es méretű, védőborítóval ellátott kiadvány limitált példányszámban kapható. A könyv magyar és angol nyelvű, a készlet erejéig angol nyelvű védőborítóval is igényelhető. 

Zsigovits Norbert, Liszka Roland, Szőke Márk
Őket is láthatja az, aki jegyet vesz a Papp László Budapest Sportarénába Fotó: TRP Hungary

Superenduro GP of Hungary

2023. február 4-én ismét Budapestre látogat a FIM Superenduro-világbajnokság mezőnye. A Papp László Budapest Sportarénában zajló rendezvény hagyományosan az év első nagy motorsport-eseménye, ráadásul az idei szezon során a Prestige kategóriában is lesz induló Zsigovits Norbert révén. Az Európa-kupában Liszka Roland és Szőke Márk jó esélyekkel indul a sikerekért.

A versenyre már a jegyek háromnegyede elkelt, de karácsony előtt még van lehetőség arra, hogy motoros élményt ajándékozzunk, ráadásul a jegyvásárlás révén további kedvezmények is elérhetővé válnak.  

Férfias életérzés, motoros ruházat 

A superendurós Zsigovits Norbert versenyruházatát idén a Thomas Breitling biztosítja. A stílusos férfidivatot képviselő márka jelen lesz a Papp László Budapest Sportarénában is, valamint a versenyző technikai ruházatát a márkaboltokban is meg lehet találni. A versenyre különleges, kifejezetten a rendezvényre tervezett termékekkel is készülnek.  

KTM
Forrás: KTM

Motor, alkatrész és relikviák 

A KTM nevét a motorozás, de az X-Bow kapcsán a négykerekűek szerelmeseinek sem kell bemutatni. A márka számára is kiemelten fontos a budapesti Superenduro GP, amelyre önálló márkabolttal készülnek. A KTM Centrum a budapesti Superenduro-futamra jegyet váltott nézők számára kedvezményes vásárlási lehetőséget is biztosít. A KTM Centrum bemutatótermében (1112 Budapest, Vizsla utca 6.) és a ktmcentrum.hu/webshop oldalon keresztül történő vásárlásokra az alábbi kedvezmények érvényesek. 

  • Bármilyen motorkerékpár vásárlása esetén 5% árengedmény. 
  • Alkatrészek, kiegészítők és ruházati termékek vásárlása esetén 15% árengedmény. 
  • Akrapovic, FMF, Touratech és D. I. D. termékek vásárlása esetén 10% árengedmény. 

A kedvezmény a megvásárolt jegyen található vonalkód sorszámával, egyszeri vásárlásra érvényesíthető 2023. április 1-ig. A kedvezmény leghamarabb a jegyvásárlás után egy héttel vehető igénybe. 

KTM
Forrás: KTM