vasárnap, augusztus 14, 2022
MotoGP - 🇬🇧 Brit Nagydíj
MotoGP - 🇦🇹 Osztrák Nagydíj
Superbike - 🇨🇿 Most 1.verseny
Superbike - 🇨🇿 Most 2.verseny
Superbike - 🇫🇷 Magny-Cours 1.verseny
EWC - 🇯🇵 Suzuka 8h
🇬🇧 Brit Superbike - Thruxton 1
KezdőlapMoto2A Marc VDS nem szerződteti le Izan Guevarát

A Marc VDS nem szerződteti le Izan Guevarát

Az Elf Marc VDS Racing Team 2023-ban is Sam Lowes és Tony Arbolino felállással folytatja. Izan Guevara szerződtetése csak pletyka.

- Hirdetés -

A Moto3-as és Moto2-es kategória alakulatai hetek óta teljes gőzzel keresik a gyors, fiatal és ígéretes versenyzőket. Míg a MotoGP-ben a legtöbb tárgyalást a menedzserek, csapatfőnökök vagy a versenyzők elég gyorsan nyilvánosságra hozzák, addig a két kisebb géposztályban ezek az események kevesebb figyelmet kapnak.

Felmerültek olyan pletykák, melyek szerint a spanyol GASGAS pilóta, Izan Guevara – aki a Moto3-as világbajnokság második helyén áll, mindössze három ponttal lemaradva csapattársa, Sergio Garcia mögött – 2023-ra a Marc VDS csapathoz szerződött le a Moto2-ben.

- Hirdetés -

Marina Rossi, az Elf Marc VDS csapatmenedzsere nem tudja megmagyarázni, hogyan születhetnek ilyen pletykák. 

“A jelenlegi versenyzőpárossal folytatjuk 2023-ban” – kezdi Marina Rossi.

“Tony-nak és Samnek érvényes szerződése van a következő szezonra. A hírek, miszerint Guevara hozzánk jön, hamisak. Hogy hogyan jöttek létre ezek a pletykák, fogalmam sincs. Soha nem beszéltünk ezzel a sráccal, még a nevét sem említették nekünk. Gondolom, azért vetették fel a nevünket, hogy a jelenlegi üzletüket erősítsék. Úgy tudom, hogy Guevara amúgy is szerződésben áll az Aspar Martínezzel a következő szezont illetően.”