2024. április 25. 19:05
KezdőlapMoto3Izan Guevara zsinórban a hatodik dobogóját szerezte

Izan Guevara zsinórban a hatodik dobogóját szerezte

A GASGAS pilótái elég magasra tették a mércét idén csapatszinten. García és Guevara sorra szállítják a nagyszerű eredményeket.

Sergio García négy éve tagja már a gyorsasági motoros világbajnokságnak. A spanyol pilótát a 2022-es szezon egyik legnagyobb reménységeként harangozták be az idény kezdetén. nem hazudtolja meg magát az biztos, hiszen tavaly is nagyszerű eredményeket ért el a 19 éves versenyző.

„Nagyon nehéz és gyors futam volt, hihetetlen volt a tempó. Végig a határon kellett mennem, hogy az élbolyban maradhassak. Egészen az utolsó kanyarig hatalmas volt rajtam a nyomás.” – nyilatkozta García.

„Ez a harmadik hely nagyszerű eredmény, nagyon örülök neki. Jó úton haladunk. Tökéletes befejezése ez a szezon első felének. Sikerült megtartanunk a vezetést a világbajnoki tabellán.”

Guevarának a jerezi futam óta egy harmadik hely a legrosszabb helyezése. Így zsinórban hatodik alkalommal állhat dobogóra a fiatal spanyol.

„Nagyszerű verseny volt, de végig nyomás alatt voltam. Hatalmas volt a tempó minden egyes körben. Nagyon örülök, hogy újra dobogóra állhattam. Fontos pontok ezek a világbajnokság szempontjából. Boldog vagyok, nemcsak magam miatt, hanem a csapat miatt is, mivel nagyon keményen dolgozik mindenki.” – nyilatkozta Guevara.