kedd, szeptember 27, 2022
MotoGP - 🇬🇧 Brit Nagydíj
MotoGP - 🇦🇹 Osztrák Nagydíj
MotoGP - 🇸🇲 San Marinói Nagydíj
MotoGP - 🇪🇸 Aragón Nagydíj
MotoGP - 🇯🇵 Japán Nagydíj
MotoGP - 🇹🇭 Thai Nagydíj
Superbike - 🇨🇿 Most 1.verseny
Superbike - 🇨🇿 Most 2.verseny
Superbike - 🇫🇷 Magny-Cours 1.verseny
Superbike - 🇫🇷 Magny-Cours 2.verseny
Superbike - 🇪🇸 Catalunya 1.verseny
Superbike - 🇪🇸 Catalunya 2.verseny
Superbike - 🇵🇹 Portimao 1.verseny
SuperSport - 🇪🇸 Catalunya 1.verseny
🇬🇧 Brit Superbike - Oulton Park sprint
SuperSport - 🇪🇸 Catalunya 2.verseny
🇬🇧 Brit Superbike - Oulton Park 2.verseny
🇬🇧 Brit Superbike - Oulton Park 3.verseny
KezdőlapMoto3Guevara számára 4 ismeretlen helyszín következik

Guevara számára 4 ismeretlen helyszín következik

A GASGAS Moto3-as pilótája, Izan Guevara második GP-szezonjában világbajnok lehet. Csapattársa, García előtt 33 ponttal áll a tabellán, és eszében sincs változtatni taktikáján.

- Hirdetés -

A spanyol Moto3-as pilóta, Izan Guevara a misanói futam után először vezette a világbajnokságot, és előnyét a vasárnapi aragóniai győzelemmel tovább növelte. A 2020-as junior világbajnok már 229 ponttal áll a tabella élén.

Guevara egy ügyes kézenállással ünnepelte diadalát az aragóniai versenyen. Ez volt Izan negyedik győzelme a szezon 15. futamán, a pole pozíció megkönnyítette a dolgát, de korábban, 2022-ben is nyert már egyszer a 22. helyről.

- Hirdetés -

“Fontos volt a legjobb rajtpozíció, ráadásul kiválóan rajtoltam.” – számolt be a 18 éves spanyol.

“Elégedett vagyok ezzel a versennyel, sikerült elhúznom és egyedül haladnom a cél felé. A csapatom ismét nagyszerű munkát végzett az elmúlt hétvégén.”

Guevara azonban csak a második GP-szezonjában indul, így sok ellenfelével ellentétben nem ismeri a tengerentúli versenyhelyszíneket, mivel a koronavírus-járvány miatt két évig nem rendeztek futamokat ezeken a pályákon.

“Keményen nyomtam az aragóniai versenyen, mert elég jól éreztem magam a motoron, és jó volt a tempóm. Örülök, hogy a tengerentúli futamok előtt növelni tudtam az előnyömet.”

“Továbbra is a csapattal fogok dolgozni, ahogy eddig is tettem. A pályán egyedül dolgozom, ott egyedül vagyok. Most néhány új pálya következik, de már nagyon várom.”