kedd, szeptember 27, 2022
MotoGP - 🇬🇧 Brit Nagydíj
MotoGP - 🇦🇹 Osztrák Nagydíj
MotoGP - 🇸🇲 San Marinói Nagydíj
MotoGP - 🇪🇸 Aragón Nagydíj
MotoGP - 🇯🇵 Japán Nagydíj
MotoGP - 🇹🇭 Thai Nagydíj
Superbike - 🇨🇿 Most 1.verseny
Superbike - 🇨🇿 Most 2.verseny
Superbike - 🇫🇷 Magny-Cours 1.verseny
Superbike - 🇫🇷 Magny-Cours 2.verseny
Superbike - 🇪🇸 Catalunya 1.verseny
Superbike - 🇪🇸 Catalunya 2.verseny
Superbike - 🇵🇹 Portimao 1.verseny
SuperSport - 🇪🇸 Catalunya 1.verseny
🇬🇧 Brit Superbike - Oulton Park sprint
SuperSport - 🇪🇸 Catalunya 2.verseny
🇬🇧 Brit Superbike - Oulton Park 2.verseny
🇬🇧 Brit Superbike - Oulton Park 3.verseny
KezdőlapMoto3Hivatalos: Yamanaka 2023-ban a GASGAS versenyzője lesz

Hivatalos: Yamanaka 2023-ban a GASGAS versenyzője lesz

Ryusei Yamanaka 2023-ban a GASGAS Aspar Team versenyzője lesz a Moto3-ban. A csapat teljesen megújította felállását, és a következő szezonban a japán versenyző lesz az egyik pilótája a legkisebb kategóriában.

- Hirdetés -

A GASGAS Aspar Team ismét azon dolgozik majd, hogy a fiatal versenyzőket fejlessze, hogy továbbra is az első helyekért harcolhassanak. Ez a helyzet Yamanaka esetében is, aki negyedik szezonja előtt áll a Moto3-as világbajnokságban.

A japán versenyző 2019-ben Katarban debütált a világbajnokságon, egy olyan szezonban, amelyben négy versenyt szabadkártyásként teljesített. Azóta állandó versenyzőként három teljes szezont teljesített a világbajnokságban, legjobb eredménye egy ötödik hely a 2022-es Olasz Nagydíjon. Yamanaka fejlődése felfelé ível.

- Hirdetés -

“A 2022-es szezon az eredmények szempontjából az egyik legjobb számunkra, de nem állhatunk meg, hogy elgondolkodjunk mindazon, amit elértünk, és továbbra is előre kell tekintenünk. 2023-ban meg kell újítanunk a Moto3-as felállásunkat, és örömmel jelentjük be, hogy Ryusei Yamanaka lesz az egyik versenyzőnk.” – nyilatkozta Jorge Martínez.

“A GASGAS Aspar Team ismét a győzelmekért és a dobogós helyezésekért akar majd harcolni, és biztos vagyok benne, hogy Yamanakával ezt el is tudjuk érni.”

Ryusei Yamanaka az alábbi gondolatokat fogalmazta meg:

“Nagyon boldog vagyok, hogy 2023-ban ennek a csapatnak a tagja lehetek. Szeretném megköszönni Jorge Martínez “Aspar”-nak és csapatának, hogy bíztak bennem és a jövőmben. Tudom, hogy ebben az alakulatban nagy lehetőségek rejlenek, mindig a győzelmekért és címekért küzd, és ez nagyon motivál. Van bennem egy kis nyomás, mert tudom, hogy magasak lesznek az elvárások, de bízom a lehetőségeimben, és tudom, hogy képes vagyok az első helyekért harcolni”.