2024. április 24. 08:18
KezdőlapMoto3Gino Borsoi: Guevara olyan, mint Valentino Rossi

Gino Borsoi: Guevara olyan, mint Valentino Rossi

Izan Guevara olyan, mint Valentino Rossi? Gino Borsoi hasonlóságot vél felfedezni az olasz legenda és az újdonsült Moto3-as világbajnok között.

Izan Guevara hatalmas tehetség, és elképesztő képességei miatt a MotoGP ikonjához, Valentino Rossihoz hasonlítják.

A spanyolországi Mallorcáról származó 18 éves versenyző megnyerte a Moto3-as bajnokságot, és a következő szezonban Jake Dixon csapattársa lesz a GASGAS Aspar Team Moto2-es csapatánál.

„Brutális tehetsége van.” – mondta a Marca.com-nak az ex-pilóta Gino Borsoi.

„Japánban megkérdezték tőlem, hogy kire hasonlít, és szerintem Valentino Rossira. A motorozás és a győzelem iránti vágya, illetve az életvitele miatt, amit a paddock-on belül folytat.”

„Mindig viccelődik és nevet, olyan keveset dolgozik, mint Valentino annak idején, de hatalmas tehetsége van.”

„Olyan, mintha Valentino tökéletes mása lenne, de majd meglátjuk, hogyan boldogul a Moto2-ben, hogyan alkalmazkodik a kategóriához.”

Jorge Martínez Aspar csapattulajdonos hozzátette:

„Hihetetlen tehetséggel rendelkezik, az a természetesség és könnyedség, amivel teszi, amit csinál, mindig meglep minket. Őrült sebességgel fejlődik és halad előre.”

Nico Terol, a korábbi versenyző azt mondta: „Egyedülálló tehetség, nem is tudja, milyen kvalitásokkal rendelkezik. A spontaneitása teszi különlegessé.”

Marc Márquez is elhalmozta dicséretekkel spanyol kollégáját: „Természetesen izgatott leszek, amikor ilyen fiatalokat látok, mert tudom, hogy innentől kezdve meg fogják nehezíteni a dolgomat.”

 

Forráscrash.net