szerda, június 29, 2022
Moto GP - 🇵🇹 Portugál Nagydíj
Moto GP - 🇪🇸 Spanyol Nagydíj
Moto GP - 🇮🇹 Olasz Nagydíj
MotoGP - 🇪🇸 Katalán Nagydíj
Moto GP - 🇫🇷 Francia Nagydíj
MotoGP - 🇩🇪 Német Nagydíj
MotoGP - 🇳🇱 TT Assen
🇬🇧 Brit Superbike - Oulton Park
🇬🇧 Brit Superbike – DONINGTON PARK
Superbike - 🇮🇹 Misano 1.verseny
Superbike - 🇮🇹 Misano 2.verseny
Superbike - 🇬🇧 Donington 1.verseny
WorldSBK - 🇳🇱 Assen 1.verseny
WorldSBK - 🇳🇱 Assen 2.verseny
WorldSBK - 🇵🇹 Estoril 1.verseny
WorldSBK - 🇵🇹 Estoril 2.verseny
Endurance VB - 🇧🇪 Spa 24h
Supersport - 🇮🇹 Misano 1.verseny
Supersport - 🇮🇹 Misano 2.verseny
🇬🇧 BSB - Knockhill sprint
🇬🇧 Brit Superbike - Knockhill 2. verseny
🇬🇧 Brit Superbike - Knockhill 3. verseny
Supersport - 🇬🇧 Donington 1.verseny
KezdőlapMotoGPMárquez: Újra bíznom kell a motorban

Márquez: Újra bíznom kell a motorban

Kétséges volt a szereplése, de a nyolcszoros világbajnok, Marc Márquez visszatért, és kész arra, hogy újra meghódítsa Austint.

- Hirdetés -

Összesen 7 alkalommal nyert már ezen a pályán a spanyol versenyző. Kimondhatjuk, hogy Márquezt szinte csak saját maga győzheti le, hiszen az egyetlen olyan texasi futamon, amikor nem nyert, akkor is magától vette el a győzelmet : elesett 2019-ben. Első és legfontosabb számára, hogy maga mögött hagyja az elmúlt heteket, és új erőre kapva, ismét  a csúcsra érjen.

“Figyelembe kell venni, hogy 3 hétre kiestem, ezért nehéz volt a péntek számomra.” – kezdi Márquez, szavait a Speedweek.com idézi.

“El kell felejtenem az indonéz bukásomat, ahogyan az elmúlt heteket is. Amikor láttam, hogy megvan a tempóm, próbáltam egyszerűen jól érezni magam. A szokásos beállításokkal mentem ki a pályára, nem sokat változtattunk a motoron, mert sok kört szerettem volna teljesíteni. Újra hozzá kell szoknom a MotoGP-hez, erre tökéletes volt a péntek, de szombaton már dolgozni fogunk a motoron. Újra meg kell bíznom a versenygépben. Azokkal a beállításokkal kezdtem most, amelyeket az indonéz bemelegítő edzésen is használtunk, amikor elestem. Ez az alapunk. Tökéletesen működtek a téli teszteken, illetve Katarban is. Semmi okunk nincs rá, hogy változtassunk rajtuk. Azonban most kisebb problémába ütköztünk, így muszáj lesz valamit kitalálni. Kicsit árasztó volt számomra megtalálni újra a közös hangot a motorral, de ha ez megvan, akkor tudsz csak tovább fejlődni.”