szombat, június 25, 2022
Moto GP - 🇵🇹 Portugál Nagydíj
Moto GP - 🇪🇸 Spanyol Nagydíj
Moto GP - 🇮🇹 Olasz Nagydíj
MotoGP - 🇪🇸 Katalán Nagydíj
Moto GP - 🇫🇷 Francia Nagydíj
MotoGP - 🇩🇪 Német Nagydíj
MotoGP - 🇳🇱 TT Assen
🇬🇧 Brit Superbike - Oulton Park
🇬🇧 Brit Superbike – DONINGTON PARK
Superbike - 🇮🇹 Misano 1.verseny
Superbike - 🇮🇹 Misano 2.verseny
Superbike - 🇬🇧 Donington 1.verseny
WorldSBK - 🇳🇱 Assen 1.verseny
WorldSBK - 🇳🇱 Assen 2.verseny
WorldSBK - 🇵🇹 Estoril 1.verseny
WorldSBK - 🇵🇹 Estoril 2.verseny
Endurance VB - 🇧🇪 Spa 24h
Supersport - 🇮🇹 Misano 1.verseny
Supersport - 🇮🇹 Misano 2.verseny
🇬🇧 BSB - Knockhill sprint
🇬🇧 Brit Superbike - Knockhill 2. verseny
🇬🇧 Brit Superbike - Knockhill 3. verseny
Supersport - 🇬🇧 Donington 1.verseny
KezdőlapMotoGPMiller: A GP22 itt jól működik

Miller: A GP22 itt jól működik

Eddig tarolnak a Ducatik Austinban. Johann Zarco egy hihetetlen jó körrel kezdte a pénteket, nyomában pedig márkatársa, Jack Miller érkezik.

- Hirdetés -

Alig néhány napja Jack Miller még azt nyilatkozta, hogy az argentin futam volt karrierje legrosszabb futama. Az új pálya azonban meghozta a szerencsét az ausztrál számára, hiszen alig több, mint kettő tizeddel kapott ki Johann Zarcótól a pénteki kombinált edzéseredmények alapján.

“Nagyon sokat dolgozunk a bokszban a motoron.” – kezdi Miller, szavait a Speedweek.com tolmácsolja – “Természetesen jobban érzem magam, mint a múlt hétvégén. Ez egyértelmű. Jó, hogy megvan a tempónk, és úgy tudom vezetni a motort, ahogy nekem fekszik. Nagyon élvezem, a pálya pedig fantasztikus. Az újraaszfaltozás tekintetében remek munkát végeztek. A motor nagyszerű, nem panaszkodhatok. A formánk azt mutatja, hogy a GP22-es gép valóban abba az irányba halad, amerre szerettük volna, és ez főleg a pálya első szakaszán látszik a gyors kanyarokban. Ez mindent alátámaszt.”

Millerre nagyon jó benyomást tett a Suzuki teljesítménye. Emlékezhetünk, Mir elmondta, hogy az előző futamon konkrétan alig tapasztalt gumikopást, így sajnálja, hogy nem merte keményebben húzni a gázt.

“Mindig nagyon gyorsak a Suzukik.” – folytatja Miller.” – “Nagyon jól kezelik a gumikat. Nem azért vagyok itt, hogy bíráljam a döntésüket vagy ítélkezzek, de úgy tűnt nekem, mintha reggel egy újabb gépet elfüstöltek volna. Meglátjuk, mi lesz az idény további szakaszában.”