2024. március 29. 08:27
KezdőlapMotoGPBrad Binder: Hosszú hétvégén vagyunk túl

Brad Binder: Hosszú hétvégén vagyunk túl

Rendkívüli felzárkózást mutatott be Sachsenringen a dél-afrikai versenyző. Binder a 15. rajtkockából indulva 7. lett. Mégsem teljesen elégedett.

„Hosszú hétvégén vagyunk túl itt Sachsenringen. 3 napot fáradoztunk azon, hogy egyetlen körön versenyképesek legyünk. Ez valóban nem volt egyszerű számunkra, mivel minden edzésen kiszorultunk a Top10-ből. Még akkor is, amikor úgy éreztem, hogy mint versenyző, nagyon is jól teljesítek.” – kezdi Binder.

„Természetesen az sem könnyítette meg a helyzetünket Oliveirával, hogy meglehetősen hátulról, a 14. és 15. rajtkockából indultunk. A reggeli bemelegítő edzésen azonban jobb volt a tempóm. Tudtam, hogy hol a határ. A célom az volt ma, hogy leintsen a kockás zászló. Nagyon örülök, hogy egyben vissza tudtam hozni a motort a bokszba, mivel ez is hatalmas jelentőséggel bír esetünkben. A 7. hely nem az, amit vártunk, de a futam végére nagyon elkezdtek fogyni a gumik. A verseny felénél még azt hittem, több versenyzőt is meg tudok előzni. Mindent beleadtam, de sajnos ennyire futotta. A hátsó gumi ennyit bírt.”

„Most nagyon igyekeznünk kell, mert következő hétvégén egy teljesen más karakterű pálya jön, ahol bizonyára hűvösebb időjárási viszonyok fogadnak majd minket. Remélem ,hogy az ottani körülmények jobban fekszenek majd nekünk.”