szerda, június 29, 2022
Moto GP - 🇵🇹 Portugál Nagydíj
Moto GP - 🇪🇸 Spanyol Nagydíj
Moto GP - 🇮🇹 Olasz Nagydíj
MotoGP - 🇪🇸 Katalán Nagydíj
Moto GP - 🇫🇷 Francia Nagydíj
MotoGP - 🇩🇪 Német Nagydíj
MotoGP - 🇳🇱 TT Assen
🇬🇧 Brit Superbike - Oulton Park
🇬🇧 Brit Superbike – DONINGTON PARK
Superbike - 🇮🇹 Misano 1.verseny
Superbike - 🇮🇹 Misano 2.verseny
Superbike - 🇬🇧 Donington 1.verseny
WorldSBK - 🇳🇱 Assen 1.verseny
WorldSBK - 🇳🇱 Assen 2.verseny
WorldSBK - 🇵🇹 Estoril 1.verseny
WorldSBK - 🇵🇹 Estoril 2.verseny
Endurance VB - 🇧🇪 Spa 24h
Supersport - 🇮🇹 Misano 1.verseny
Supersport - 🇮🇹 Misano 2.verseny
🇬🇧 BSB - Knockhill sprint
🇬🇧 Brit Superbike - Knockhill 2. verseny
🇬🇧 Brit Superbike - Knockhill 3. verseny
Supersport - 🇬🇧 Donington 1.verseny
KezdőlapMotoGPMiller: A motorversenyzők egoisták

Miller: A motorversenyzők egoisták

A világbajnokság mezőnye számára már csak az asseni futam van hátra a nyári szünet előtt. Azt jósolják, vegyes időjárási körülmények várnak a pilótákra hétvégén.

- Hirdetés -

Jack Miller 2016-ban esős körülmények között szerezte első futamgyőzelmét Assenben a Marc VDS színeiben. A múlt héten harmadikként zárt Sachsenringen. Hasonlóan jó eredményben reménykedik az ausztrál versenyző.

“Újra Hollandiában. Egy szép, meleg idő fogadott minket csütörtökön. A hétvége azonban még tartogat meglepetéseket az időjárást illetően. Szép hetem volt, sokat pihentem és edzettem. Nagyon szeretem a csapadékos időt, főleg nyáron.” – kezdi Miller.

“Mindannyian versenyzők vagyunk és egoisták. A magam részéről elmondhatom, hogy jól megyek mind esőben, mind szárazon. A GP22-es motor kiválóan működik. Természetesen a tavalyi évben használt versenygéphez képest vannak eltérések. Meglátjuk, mire számíthatunk idén, mivel tavaly nem igazán sikerült jól bevennünk a sikánt. Mindegy, hogy esős vagy száraz verseny elé nézünk, ezen dolgoznunk kell. Az első szabadedzés minden kérdésünkre választ ad majd.”

“Le Mans-ban dobogón végeztem, két pontot szereztem Mugellóban és egyet Barcelonában, majd jött ez a harmadik hely a múlt héten. Valami kiveszett belőlünk azon a két sikertelen futamon. Mindig vannak apróságok, amik előre visznek minket, vagy épp fordítva. Tisztában vagyunk vele, hogy nagyon éles a mezőny, így a különbségekre kell építkeznünk.”