péntek, augusztus 12, 2022
MotoGP - 🇬🇧 Brit Nagydíj
MotoGP - 🇦🇹 Osztrák Nagydíj
Superbike - 🇨🇿 Most 1.verseny
Superbike - 🇨🇿 Most 2.verseny
Superbike - 🇫🇷 Magny-Cours 1.verseny
EWC - 🇯🇵 Suzuka 8h
🇬🇧 Brit Superbike - Thruxton 1
KezdőlapMotoGPBagnaia: Nagyszerűen éreztem magam vízen is

Bagnaia: Nagyszerűen éreztem magam vízen is

A pénteki napot Pecco Bagnaia zárta az első helyen a kombinált eredmények alapján. Vízen is jól érezte magát, a tavalyi asseni edzésekhez képest sokat lépett előre az olasz.

- Hirdetés -

Hiába indult az első sorból az előző idényben, Pecco Bagnaiának meg kellett elégednie a hatodik hellyel. Fabio Quartararo megállíthatatlan volt akkor, az olasz pilóta pedig semmiképpen nem szeretné, hogy ez megismétlődjön.

“Fabio biztosan megpróbál majd ellépni, és én azon leszek, hogy tudjam vele tartani a lépést. Úgy vélem, tudunk annyit javulni, hogy a futamon gyorsabban versenyképesebbek lehetünk. Tavaly nagyon elfáradtam itt, ahogy Sachsenringen is.” – kezdi Bagnaia.

- Hirdetés -

“2021-ben nem szerepeltem a legjobb 10-ben az első szabadedzésen. Most azonban egy másodperccel gyorsabb vagyok, mint tavaly. Mindent meg fogok próbálni, hogy kihozzam magamból a maximumot és jó pozíciót érjek el.”

“Nagyon jól éreztem magam vizes körülmények között is a délelőtti edzésen. Sokkal jobb volt, mint Mandalikán vagy Portimaóban. Arra számítok, hogy a száraz pálya hozza meg számunkra a kellő tempót. Megnyugtató, hogy csak egy tízeddel maradtam el a tavalyi legjobb körömtől. A motor alapbeállításai nagyon hasonlóak a tavalyihoz képest, de az új bőrruha sokat segít.”