2024. április 19. 01:35
KezdőlapMotoGPBradl: Nagyjából elégedett vagyok a teljesítményemmel

Bradl: Nagyjából elégedett vagyok a teljesítményemmel

Ugyan ismét nem sikerült a pontszerzés Stefan Bradlnek, mégis bizakodó. Kíváncsian várja, milyen előrelépést hoz a nyári szünet.

Idén 5 futamon vett részt eddig a német, de egyiken sem sikerült pontot szereznie. Most Japánból várja a megoldást, de egyáltalán nem csalódott. Bízik a dolgok jó kimenetelében.

„Nagyjából elégedett vagyok a teljesítményemmel, jól sikerült a rajt.” – kezdi Bradl.

„Izgalmas versenyt futottam. Van egy kisebb arm pump problémám, de ez várható volt, mivel a motor elég komoly fizikai erőnlétet követel. Ezen kívül némileg rugózott a hátsó gumi a verseny vége felé.”

„Összességében nem vagyok csalódott. Jobb eredménnyel zártam, mint Sachsenringen, mivel a mai nap nem volt annyira nehéz. A helyzet azonban továbbra sem egyszerű a Hondánál. Rá kell jönnünk, melyik irányba célszerű tovább indulni. Minden egyes alkalommal veszítünk valahol. Nagyon kíváncsi vagyok, mit tudunk kihozni magunkból a nyári szünet alatt. Remélem, tudunk javítani a jelenlegi helyzeten.”

„Függetlenül attól, hogy ma nem sikerült a pontszerzés, azért ismét láthattuk, hogy hol vannak az erősségeink és gyenge pontjaink. A Hondánál minden versenyző a puha hátsó gumit használta, mert nem igazán tudtuk eldönteni, melyik lenne a leghatékonyabb. Ez a fő problémánk jelenleg. Dovival és Marinivel csatáztam. Látható volt, hogy nekik sokkal jobb a kanyartempójuk, mint nekem.”