2024. április 25. 13:15
KezdőlapMotoGPMATCH4 néven testvércsatornát kap az ARENA4

MATCH4 néven testvércsatornát kap az ARENA4

A Digi a megszűnő Digi Sport csatornák helyére veszi be kínálatába az ARENA4-et és újonnan induló testvércsatornáját, a MATCH4-et. Innentől ezen a két csatornán zajlanak a MotoGP-, illetve a Superbike-világbajnoki közvetítések.

A MotoGP-, illetve a Superbike-világbajnoki közvetítéseket egy ideje már a Network4 csoport égisze alá tartozó ARENA4-en, illetve annak online felületén, az ARENA4+-on kell keresnie minden, a sorozatok iránt érdeklődőnek. Így a P1race olvasóközönségének is.

Ez a feltételrendszer bővül most azzal, hogy az ARENA4 mellé megszületik a testvércsatorna is MATCH4 néven. Ezek közül pedig mindkettő be is kerül a Digi csatornakínálatába, pontosan a megszűnő Digi Sport csatornák helyére. Ezek augusztus ötödikével szüntetik be a műsorsugárzást.

A DIGI Magyarország és az Invitel augusztus 5-től felveszi kínálatába a népszerű ARENA4 és az újonnan induló MATCH4 sportcsatornákat, ezzel párhuzamosan a saját gyártású és évek óta veszteségesen működő DIGI Sport három adója beszünteti adását” – fogalmaz a Network4 közleményében.

A MATCH4 elsősorban a közkedvelt nemzetközi labdarúgó bajnokságok közvetítése köré épül, emellett láthatók lesznek darts (PDC) és kiemelt technikai sportesemények (NASCAR, IndyCar, Superbike) közvetítései is” – írják.

Az ARENA4 Magyarország legdinamikusabban fejlődő sportcsatornája, műsoridejének közel 50 százalékában élő közvetítéseket sugároz. Gyorsan növekvő népszerűségét annak köszönheti, hogy a német Bundesliga és az UEFA nemzetközi válogatott mérkőzéseinek közvetítése mellett az amerikai futball rajongóinak kedvencének számító NFL és NCAA meccseket, valamint a MotoGP futamait, és számos küzdősport eseményt, összecsapást (PBC és MMA/Bellator gálák, WWE mérkőzések) is közvetít.

Az ARENA4 és a MATCH4 mellett hamarosan a DIGI is értékesíteni fogja az ARENA4+-t, Magyarország első sport-streaming szolgáltatását, melyen az élő közvetítések mellett olyan különlegességekkel is találkozhatnak az előfizetők, mint az élő statisztikai adatokkal kiegészített Bundesliga-mérkőzések, a több, választható kameraállásból követhető MotoGP időmérők- és futamok, valamint a RedZone, a profi amerikai futball liga, az NFL, körkapcsolásos élő közvetítése” – így a közlemény.

Lapcsaládunk másik tagja, a 500miles.hu számára is releváns változások ezek, hiszen ahogy az a fenti sorokból kiderül, az amerikai autósport szerelmesei is itt követhetik majd kedvenc versenyzőiket, legyen szó akár a NASCAR Cup Seriesről, akár az IndyCar jelenleg is futó szezonjáról.

ForrásNetwork4