2024. április 20. 06:48
KezdőlapMotoGPMondd el a véleményed - alakítsd te is a MotoGP jövőjét

Mondd el a véleményed – alakítsd te is a MotoGP jövőjét

A MotoGP egy nagyszabású világszerte elérhető felmérést indított rajongói körében, amelyben kifejezhetik véleményüket a sorozattal kapcsolatban. Érdemes kitölteni, magyar nyelven is elérhető!

Annak érdekében, hogy a MotoGP népszerűsége ne csökkenjen és a nézők ott legyenek a lelátókon, a sorozat szervezői úgy döntöttek, hogy meghallgatják a szurkolók véleményét. Egy globális felmérésbe kezdtek, amit mindenkinek lehetősége van kitölteni, aki csak kedvet érez hozzá, hogy elmondja véleményét a MotoGP jelenével és jövőjével kapcsolatban.

Mi a felmérés célja?

A felmérés az alábbi üzenettel kezdődik Carmelo Ezpeletától, a Dorna Vezérigazgatójától:

„Imádjuk a MotoGP™-t.
És ti, a MotoGP™ rajongók milliói világszerte, ti teszitek a sportot azzá, ami.

Érdekel minket a véleményetek; ezért szeretnénk tudni, hogy mit gondoltok a MotoGP™-ről ma, annak jövőjéről, mit szerettek a legjobban, vagy mit szeretnétek megváltoztatni – mindezt azért, hogy megpróbálhassuk még jobbá tenni a sportágat.

Előre is köszönjük, hogy időt szakítasz arra, hogy kitöltsd az alábbi felmérést, és elmondd nekünk a gondolataidat. A kitöltés nem tart tovább 10 percnél, és az eredményeket mindenképpen megosztjuk veletek!

Meghallgatjuk a válaszaidat is, és megosztjuk azokat a színfalak mögött dolgozó partnereinkkel és kollégáinkkal, akik azon dolgoznak, hogy a MotoGP™ azzá váljon, ami – így futamról futamra és évről évre még jobbá tudjuk tenni a világ leggyorsabb motorkerékpár-versenybajnokságát.

Köszönjük!”

A kérdőív elérhető magyar nyelven is. A kitöltés némileg időigényes, de úgy gondoljuk, hogy érdemes megragadni a lehetőséget és megosztani a véleményünket a szervezőkkel, ezáltal is jó irányba mozdítani a fejlődést.

A felmérés több témakörre is kitér, nézői szokásoktól kezdve, a legkedveltebb helyszíneken keresztül a reális jegyárról való érdeklődésig, minden MotoGP-hez és a hétvégékhez kapcsolódó fontos kérdéskört érint.

Kedves olvasóink, ha van kedvetek és időtök, vegyetek részt a felmérésben!

A kérdőív kitöltése után az alábbi információk jelennek meg Carmelo Ezpelata aláírásával:

„Ez az ígéretünk:

Visszajelzéseiteket a világ egyik vezető sportkutató cégével, a Nielsen Sports-szal független módon elemeztetjük.

Együtt elkészítjük a legfontosabb megállapítások összefoglalóját, és mindenki más előtt elérhetővé tesszük Önök – a szurkolók – számára.

Az eredményeket a sportág érdekelt feleivel – a csapatokkal, a versenyzőkkel, a fogadó pályákkal, a sportág irányító testületével (FIM) és másokkal – is áttekintjük, és igyekszünk megvalósítani a szurkolók által kívánt változtatásokat.

Köszönjük!”

A kérdőív ezen a linken érhető el.

A versenyzők népszerűsítő videóját a MotoGP oldalán tekinthetitek meg.

 

ForrásMotoGP