kedd, augusztus 16, 2022
MotoGP - 🇬🇧 Brit Nagydíj
MotoGP - 🇦🇹 Osztrák Nagydíj
Superbike - 🇨🇿 Most 1.verseny
Superbike - 🇨🇿 Most 2.verseny
Superbike - 🇫🇷 Magny-Cours 1.verseny
EWC - 🇯🇵 Suzuka 8h
🇬🇧 Brit Superbike - Thruxton 1
KezdőlapMotoGPMiller: Minden javaslat előrébb visz minket

Miller: Minden javaslat előrébb visz minket

Mugellóhoz hasonlóan a Red Bull Ringet is Ducati pályának titulálják. Miller azonban másképp gondolja. Szerinte egy pálya a versenyzőtől függ.

- Hirdetés -

Assenben a Ducati gyári versenyzőjét, Jack Millert az utolsó körben viccelték meg, így csak hatodik lett. Aleix Espargaró és Brad Binder az utolsó sikánban előzte meg az ausztrált. A Ducati sztárjától azonban erős eredményeket vártak Mugellóban vagy Barcelonában, amelyeken elméletileg a Desmosedicinek brillíroznia kellett volna.

“Azt hiszem, a ‘Ducati-pályákkal’ kapcsolatos tévhit már a múlté. Ha visszatekintünk, Mugello és Barcelona sosem volt a kedvenc pályám, Sachsenring viszont igen, ahogy Assen is.” – kezdi Miller.

- Hirdetés -

“A múltban mindig sok problémánk volt a Sachsenringen a Ducatival, ez idén megváltozott. Attól függ, hogy a versenyző ki tudja-e hozni belőle azt a bizonyos valamit”

“Végül is mi egy gyári csapat vagyunk, és én vagyok a gyári versenyző, általában nem támaszkodunk másoktól származó információkra. Mi sem használunk videóelemzést, bár nagyon hasznos lenne látni az adatokat és javítani rajtuk. Minden kis javaslat előrébb visz minket.”