kedd, szeptember 27, 2022
MotoGP - 🇬🇧 Brit Nagydíj
MotoGP - 🇦🇹 Osztrák Nagydíj
MotoGP - 🇸🇲 San Marinói Nagydíj
MotoGP - 🇪🇸 Aragón Nagydíj
MotoGP - 🇯🇵 Japán Nagydíj
MotoGP - 🇹🇭 Thai Nagydíj
Superbike - 🇨🇿 Most 1.verseny
Superbike - 🇨🇿 Most 2.verseny
Superbike - 🇫🇷 Magny-Cours 1.verseny
Superbike - 🇫🇷 Magny-Cours 2.verseny
Superbike - 🇪🇸 Catalunya 1.verseny
Superbike - 🇪🇸 Catalunya 2.verseny
Superbike - 🇵🇹 Portimao 1.verseny
SuperSport - 🇪🇸 Catalunya 1.verseny
🇬🇧 Brit Superbike - Oulton Park sprint
SuperSport - 🇪🇸 Catalunya 2.verseny
🇬🇧 Brit Superbike - Oulton Park 2.verseny
🇬🇧 Brit Superbike - Oulton Park 3.verseny
KezdőlapMotoGPOliveira: Nem kerülöm el a kihívásokat

Oliveira: Nem kerülöm el a kihívásokat

A KTM gyári versenyzője, Miguel Oliveira visszautasította, hogy a 2022-es szezont követően a Tech3-hoz kerüljön, így helyet ad Jack Millernek. Egy KTM-es visszatérés azonban mindig lehetséges – hangsúlyozza.

- Hirdetés -

Miguel Oliveira számára már a mugellói futam előtt egyértelmű volt, hogy a Tech3 csapathoz való visszatérés szóba sem jöhet. A KTM vezetőinek egyértelműen közölte, hogy visszautasítja a helyet ebben a csapatban. Vajon az RNF Aprilia lesz a befutó? Addig is azonban büszkévé akarja tenni jelenlegi istállóját.

“Már a kezdetektől fogva világossá tettem, hogy a pályán és azon kívül is mindent beleadok a márka érdekében.” – hangsúlyozza a 27 éves versenyző.

- Hirdetés -

“Magamért és a csapatomért is teszem, akik ugyanúgy megérdemlik, mint én, hogy jobb eredményeket érjek el, mint korábban. A gyár pedig a támogatásával és elismerésével jutalmazza az erőfeszítéseimet.”

Ezért a portugál versenyző nem zárja ki, hogy a jövőben Pol Espargaró stílusában visszatér a KTM-hez:

“Nem véletlen, hogy ilyen jó a kapcsolatunk, hiszen több éve kapcsolatban állunk, ami a Moto3-tól a Moto2-n át a MotoGP-ig tart. Ezért is nagyon könnyű nyitva tartani az ajtót a jövőre nézve.”

“Soha nem lehet tudni, mit hoz a jövő, és én nem vagyok az a fajta ember, aki bármilyen kihívást elkerül. Az életet egyfajta utazásnak tekintem, ahol sok emberrel találkozol, és sok embert hagysz magad mögött. A jövőben egy másik projektet fogok folytatni, de ez nem jelenti azt, hogy nem térek vissza.” – tisztázta Oliveira.