2024. április 19. 15:01
KezdőlapMotoGPKülönleges ajándékot kapott Viñales - nem is akárkitől

Különleges ajándékot kapott Viñales – nem is akárkitől

Tom Cruise a Top Gun főszereplője, ahol Mavericket alakítja. Most, a második amerikai film sikere után a színész ismét reflektorfénybe került, méghozzá úgy, hogy egy MotoGP-versenyzőnek, pontosabban Viñalesnek ajándékozott egy különleges kuriózumot.

A Joseph Kosinski által rendezett film szenzáció a mozikban, olyannyira, hogy már több mint 660 millió dolláros bevételt hozott. Ezúttal azonban Maverick került reflektorfénybe, de nem a karakter, hanem a spanyol motoros, mivel állítólag ajándékot kapott a színésztől.

A MotoGP-pilóta megerősítette, hogy a nevét az első „Top Gun” film miatt választották. Arra azonban nem számított, hogy ennek hatására ajándékot kap a film sztárjától, amely fontos nyomot hagyott a szüleiben. Az anekdotát a „La otra crónica de El Mundo” című lapnak árulta el.

„Igen, a szereplő után kaptam a nevem. Ez a név tetszik, és sok karaktert ad nekem. Bár az igazság az, hogy soha nem fordítottam rá elég figyelmet. Mostanában azonban a folytatás megjelenése miatt figyelnek fel rá az emberek. Ezért keresett meg a Paramount és Tom Cruise” – mondta.

A folytatás megjelenése után Tom állítólag felvette a kapcsolatot Viñalesszel, hogy egy meglehetősen különös ajándékot adjon neki, csak azért, mert ugyanaz a neve, mint a filmben játszott karakterének. Maverick azt mondta, Cruise küldött neki egy olyan sisakot, mint amilyen a filmben is volt.

„Tom küldött nekem egy sisakot, a Top Gunban szereplő sisak pontos másolatát, és ennek köszönhetően tudtunk váltani néhány szót. Twitteren váltottunk üzeneteket, és fenomenális volt, hihetetlen kaland” – mondta a katalán.

Viñales fejében ott van a lehetőség, hogy egy nap találkozhat az amerikai színésszel, még inkább a vele folytatott elektronikus csevegés után.

„Csodálatos volt, mert számomra ő egy gyerekkori bálvány. Remélhetőleg egy nap találkozhatok vele. Szívesen elbeszélgetnék vele.”

 

Forrásmarca.com