kedd, szeptember 27, 2022
MotoGP - 🇬🇧 Brit Nagydíj
MotoGP - 🇦🇹 Osztrák Nagydíj
MotoGP - 🇸🇲 San Marinói Nagydíj
MotoGP - 🇪🇸 Aragón Nagydíj
MotoGP - 🇯🇵 Japán Nagydíj
MotoGP - 🇹🇭 Thai Nagydíj
Superbike - 🇨🇿 Most 1.verseny
Superbike - 🇨🇿 Most 2.verseny
Superbike - 🇫🇷 Magny-Cours 1.verseny
Superbike - 🇫🇷 Magny-Cours 2.verseny
Superbike - 🇪🇸 Catalunya 1.verseny
Superbike - 🇪🇸 Catalunya 2.verseny
Superbike - 🇵🇹 Portimao 1.verseny
SuperSport - 🇪🇸 Catalunya 1.verseny
🇬🇧 Brit Superbike - Oulton Park sprint
SuperSport - 🇪🇸 Catalunya 2.verseny
🇬🇧 Brit Superbike - Oulton Park 2.verseny
🇬🇧 Brit Superbike - Oulton Park 3.verseny
KezdőlapMotoGPPoncharal: A csomagunk működik

Poncharal: A csomagunk működik

A Tech3 KTM csapata ismét nem szerzett pontot Silverstone-ban. Hervé Poncharal azonban előrelépést lát teljesítményében.

- Hirdetés -

Remy Gardner négyszer végzett a pontszerző helyen a MotoGP jelenlegi szezonjában. Az ausztrál a 11. helyet szerezte meg a KTM RC16-os motorral Barcelonában, ami a Tech3 csapat és maga Gardner legjobb eredménye is egyben. Ennek ellenére a Hervé Poncharal csapatfőnök körüli alakulat a 14. és utolsó helyen áll a csapatversenyben.

Silverstone-ban kezdetben jobban mentek a dolgok a francia csapat számára. Az edzésen és a kvalifikáción elért biztató időkkel Gardner jól kezdte a nyári szünet utáni etapot. A 20 körös verseny azonban ismét nem hozott sikert.

- Hirdetés -

“Remy Gardner 16. helyével a legjobb kvalifikációs eredményt értük el, és reméltük, hogy pontot tudunk szerezni, mert ez egy nagyon ígéretes hétvége volt számunkra” – magyarázta Poncharal.

“Azt hiszem, Remy idei legjobb hétvégéjét futotta. Jó volt a tempója, pozitív volt a hozzáállása, minden adott volt ahhoz, hogy jó versenyünk legyen.”

“A verseny rajtja remekül sikerült, örültünk, hogy gyors versenyzőket látunk mögötte, de tíz kör után visszaesett a tempója. Kár, hogy ennyi pozíciót veszítettünk.”

Csapattársa, Raúl Fernández továbbra is küszködik.

“Raúlnak egész hétvégén problémái voltak. Sajnos volt néhány technikai gondunk vasárnap, ami nem segített neki, ráadásul a rajtpozíciója sem volt ideális ahhoz, hogy jó pozícióból vághasson neki a versenynek.”

“Miguel Oliveira erős versenyt futott, a világbajnoki éllovas előtt végzett. Ezért szeretném azt mondani az újoncainknak, hogy vágjanak bele, és higgyenek a csomagunkban, mert működik. Az eredmények pedig jönni fognak.”