2024. március 28. 17:57
KezdőlapMotoGPMarc Márquez emelheti az edzések intenzitását

Marc Márquez emelheti az edzések intenzitását

Korábban beszámoltunk róla, hogy Marc Márquez sorsdöntő vizsgálatra vár augusztus végén. Mutatjuk mi lett az ellenőrzés eredménye!

A nyolcszoros világbajnok a legutóbbi orvosi vizsgálatot követően zöld utat kapott, hogy intenzívebbé tegye az edzéseket és felmérje karjának állapotát.

A spanyol újabb sikeres orvosi vizsgálaton van túl a madridi Ruber Internacional kórházban. Orvosi csapata, amely Dr. Joaquin Sánchez Sotelóból, Dr. Samuel Antuñából és Dr. Angel Cotorróból áll, elégedett volt a jobb felkarcsont gyógyulásával.

Az orvosi csapat jóváhagyta, hogy a Repsol Honda pilótája intenzívebbé tegye az edzéseit, több súlyt használjon, és több gyakorlatot vezessen be edzéseibe. Ezzel párhuzamosan arról is megállapodtak, hogy elkezdhet edzeni motoron, hogy jobban fel tudja mérni más aspektusból is karja állapotát.

A vizsgálat eredményei alapján Márquez és a Repsol Honda csapat megtervezi a következő lépéseket.

Orvosa az alábbiakat mondta el a spanyol felépülésével kapcsolatban: „A mai napon lehetőségem nyílt Marc Márquez értékelésére a Mayo Klinikán nemrég elvégzett műtéti beavatkozását követően. Szerencsére Marc Márquez visszanyerte normál mozgás ívét és izomzat szempontjából is jól felépült. Ma röntgenfelvételeken és CT-vizsgálaton esett át, amelyek teljes csont összeforrást mutatnak.”

Forrásmotogp.com