szerda, október 5, 2022
MotoGP - 🇬🇧 Brit Nagydíj
MotoGP - 🇦🇹 Osztrák Nagydíj
MotoGP - 🇸🇲 San Marinói Nagydíj
MotoGP - 🇪🇸 Aragón Nagydíj
MotoGP - 🇯🇵 Japán Nagydíj
MotoGP - 🇹🇭 Thai Nagydíj
MotoGP - 🇦🇺 Ausztrál Nagydíj
Superbike - 🇨🇿 Most 1.verseny
Superbike - 🇨🇿 Most 2.verseny
Superbike - 🇫🇷 Magny-Cours 1.verseny
Superbike - 🇫🇷 Magny-Cours 2.verseny
Superbike - 🇪🇸 Catalunya 1.verseny
Superbike - 🇪🇸 Catalunya 2.verseny
Superbike - 🇵🇹 Portimao 1.verseny
SuperSport - 🇪🇸 Catalunya 1.verseny
🇬🇧 Brit Superbike - Oulton Park sprint
SuperSport - 🇪🇸 Catalunya 2.verseny
🇬🇧 Brit Superbike - Oulton Park 2.verseny
🇬🇧 Brit Superbike - Oulton Park 3.verseny
KezdőlapMotoGPAlonso nagyon várja már Márquez visszatérését

Alonso nagyon várja már Márquez visszatérését

Nagy rajongója Marc Márquez tevékenységének a kétszeres Forma-1-es világbajnok Fernando Alonso. Épp ezért aggódik is honfitársáért.

- Hirdetés -

Hosszú idő után járt ismét a MotoGP paddockjában Fernando Alonso. A spanyolt az Aprilia látta vendégül, ahol egyébként a csapatfőnök, Massimo Rivola korábban dolgozott is együtt vele. Vendéglátói szempontjából nem sikerült a legjobban az Osztrák Nagydíj, Aleix Espargaró ugyanis csak hatodik, míg csapattársa, Maverick Viñales csak tizenharmadik lett.

Ezzel együtt Alonso élvezte, amit látott. Erről a spanyol AS sportnapilapnak beszélt.

- Hirdetés -

“Jó lett volna dobogót ünnepelni velük, Massimót egyébként is ismerem 2001 óta, együtt kezdtünk a Minardinál. Visszatérek még, hátha legközelebb már dobogóra állhatnak, mint ahogy tették azt már többször is idén” – mondja Alonso a fogadtatásról.

De ki lesz Alonso szerint a világbajnok? “Nehéz kérdés. Fabiónak van most egy kis előnye, amit akár be is oszthat a szezon végéig, ráadásul egyébként is kicsit mindenki előtt jár. Bagnaiának is megvan a motorja a győzelmekhez, Aleix pedig mind közül a legkevesebb hibát véti. Egy biztos, bárki nyer, megérdemelten teszi majd.

Egy ember nagyon hiányzik ebből a csatából sokaknak – Marc Márquez. Alonso is várja már a nyolcszoros világbajnok visszatérését.

Aggódom érte, az első számú rajongója vagyok. Sokan, nem is csak én, Marc miatt nézzük a versenyeket. Hogy megnézzük, most éppen mire lesz képes. Sokszor elképzelhetetlen dolgokra. Nem arról van szó, hogy nélküle a versenyek senkit nem érdekelnek, hanem arról, hogy más vele a mezőnyben versenyt nézni. Remélem, hamar visszatérhet, és remélem, 100 százalékos állapotban.

SourceAS
Varga Ákos
Varga Ákoshttps://p1race.hu
Valentino Rossin nőttem fel, és szerintem ő marad "A" kedvenc versenyzőm. De a MotoGP sem csak és kizárólag ő, hát még az egyetemes motorversenyzés világa! Gyárilag, az egyik végzettségem szerint olasz-spanyol szakos tanár vagyok, így be is tudjátok viszonylag könnyen lőni, merrefelé irányul alapvetően az érdeklődésem... :)