2024. április 20. 05:31
KezdőlapMotoGPDucatiban gazdag első sor - Versenyzői nyilatkozatok

Ducatiban gazdag első sor – Versenyzői nyilatkozatok

A nehéz körülmények között Misanóban Jack Miller diadalmaskodott versenytársai felett. Pecco Bagnaia és Enea Bastianini Miller mögött végzett, Fabio Quartararo csak a 8. helyet szerezte meg.

A dobogósok nyilatkozatai következnek:

Jack Miller: „A pálya körülményei nem voltak olyan rosszak, az eső elállt. Az elején a bokszutca teljesen vizes volt. Amikor a pályán voltam, észrevettem, hogy teljesen száraz. Tehát rosszul döntöttem. Tudtuk, hogy erősek vagyunk ilyen körülmények között, körről körre jobb lett az érzés, és az idők is javultak. Elégedett vagyok ezzel az eredménnyel. Régen voltam már pole-ban. Tökéletes érzés, különösen itthon a Ducati számára.”

Pecco Bagnaia: „Ez volt az egyik legnehezebb MotoGP-s kvalifikációm. Nagyon nehéz volt megérteni, hogy mennyit tudok kihozni belőle. Boldog vagyok, mert jól dolgoztunk. Természetesen az 5. helyről indulok, a célunk az volt, hogy a kvalifikáción az első 3-ban legyünk, így minden stimmel. Nem volt könnyű, de elértük a célunkat.”

Enea Bastianini: „Jó munkát végeztünk a nehéz körülmények ellenére is. Az elején nagyon vizes volt minden, de körről körre jobb lett. A végén nagyon keményen nyomtam, hogy újra az élre kerüljek. Ez a harmadik hely jó nekem ahhoz, hogy vasárnap erős versenyem legyen. Gratulálok Jack-nek a pole pozícióhoz.”