2024. április 16. 16:40
KezdőlapMotoGPBrad Binder: Ennél többre nem futotta

Brad Binder: Ennél többre nem futotta

Brad Binder a 15. rajtkockából javított hét helyet a mai misanói futamon. A 2. körben egy incidens hátráltatta őt.

Brad Binder is példaképként mutatkozott be Misanóban. Ami a megbízhatóságot illeti: a 15. helyről a 8. helyre verekedte fel magát a Red Bull KTM-mel, és az elmúlt 30 versenyen nem kevesebb, mint 28 alkalommal szerzett pontot. A bajnokságában a dél-afrikai pilóta továbbra is a hetedik helyen áll – Maverick Viñales előtt.

„A versenyen az elejétől a végéig a legjobbamat nyújtottam.” – sóhajtott Binder.

„Az első körök drámaiak voltak. A második vagy harmadik körben egy versenytársam előttem bukott, nem tudtam kitérni előle, és egyenesen a motorjának hajtottam. Nagy szerencsém volt, hogy nem estem el.”

„Valahogy sikerült a nyeregben maradnom, majd a verseny hátralévő köreiben olyan keményen nyomtam, ahogy csak tudtam. Nagyon igyekeztem, de sajnos a nyolcadik helynél többre ma nem volt lehetőségem.”

„Köszönetet kell mondanom a technikai stábomnak, mert a mai versenyen az egész hétvége legjobb motorját használtam. Sok mindent kipróbáltunk ezen a hétvégén, hogy megtaláljuk azt a teljesítményt, ami egyetlen gyors körön és a kvalifikáción hiányzik. Az új alkatrészek kipróbálása értékes információkkal szolgált számunkra. Fontos, hogy holnap pihenjünk egy kicsit, és aztán a keddi és szerdai kétnapos teszten pozitív előrelépést érjünk el.”