2022. december 03. 10:53
MotoGP - 🇬🇧 Brit Nagydíj
MotoGP - 🇦🇹 Osztrák Nagydíj
MotoGP - 🇸🇲 San Marinói Nagydíj
MotoGP - 🇪🇸 Aragón Nagydíj
MotoGP - 🇯🇵 Japán Nagydíj
MotoGP - 🇹🇭 Thai Nagydíj
MotoGP - 🇦🇺 Ausztrál Nagydíj
MotoGP - 🇲🇾 Maláj Nagydíj
MotoGP - 🇪🇸 Valenciai Nagydíj
Superbike - 🇨🇿 Most 1.verseny
Superbike - 🇨🇿 Most 2.verseny
Superbike - 🇫🇷 Magny-Cours 1.verseny
Superbike - 🇫🇷 Magny-Cours 2.verseny
Superbike - 🇪🇸 Catalunya 1.verseny
Superbike - 🇪🇸 Catalunya 2.verseny
Superbike - 🇵🇹 Portimao 1.verseny
Superbike - 🇵🇹 Portimao 2.verseny
Superbike - 🇦🇷 San Juan 1.verseny
Superbike - 🇦🇷 San Juan 2.verseny
Superbike - 🇮🇩 Mandalika 1.verseny
Superbike - 🇮🇩 Mandalika 2.verseny
Superbike - 🇦🇺 Phillip Island 1.verseny
Superbike - 🇦🇺 Phillip Island 2.verseny
🇬🇧 Brit Superbike - Brands Hatch sprint
🇬🇧 Brit Superbike - Brands Hatch 2.verseny
🇬🇧 Brit Superbike - Brands Hatch 3.verseny
SuperSport - 🇦🇷 San Juan 2.verseny
SuperSport - 🇮🇩 Mandalika 1.verseny
SuperSport - 🇮🇩 Mandalika 2.verseny
SuperSport - 🇦🇺 Phillip Island 1.verseny
SuperSport - 🇦🇺 Phillip Island 2.verseny
KezdőlapMotoGPBrad Binder: Már csak az az utolsó kis lépés kell

Brad Binder: Már csak az az utolsó kis lépés kell

- Hirdetés -

Brad Binder 2015 óta része KTM projektnek, és előreláthatólag a 2024-es MotoGP-szezon végéig ott is lesz. Vajon az újonnan érkező Jack Miller képes lesz-e megbírkózni az új kihívással?

Millerre monumentális feladat vár, hiszen Binder folyamatosan bizonyította, hogy ő a legjobb KTM-pilóta a MotoGP-ben, különösen, ha a vasárnapi versenyeket nézzük.

Miller az elmúlt néhány versenyen az egyik legerősebb versenyző volt. Japánban Binder előtt szerezte meg a győzelmet, majd Buriramban Miguel Oliveirát szorongatta meg.

- Hirdetés -

Bár a KTM továbbra is küszködik a kvalifikációs etapokon, Binder gyakran felülkerekedett a verseny körülményein. Így a KTM versenyzőjének még mindig van esélye arra, hogy megelőzze Millert és ötödikként zárjon a bajnokságban.

- Hirdetés -

“Amióta a KTM-hez érkeztem a MotoGP-ben, mindig is ez volt a legerősebb pontunk, ami fantasztikus, mert a pontokat vasárnap osztják.” – mondta Binder a MotoGP.com-nak.

“Akár remek, akár borzalmas hétvégém volt, a versenyen képes vagyok mindent összerakni, és a lehető legkövetkezetesebb lenni.”

“Tisztán látom, hogy mire vagyok képes, és milyen teljesítményeket tudok nyújtani akkor is, ha egy hétvégén nem úgy mennek a dolgok, ahogyan kellene. Annyira magabiztos vagyok. Ott van körülöttem a csapat, és bármiért harcolhatunk. Nagyon elégedett vagyok azzal, ahogyan minden áll.”

Miller a gyári csapathoz érkezik Binder mellé. Várhatóan mindkét versenyző intenzív csatát vív majd a jövőben, amikor a csapat vezetése és a világbajnoki cím kiharcolása lesz a céljuk.

Binder így folytatta: “A KTM fantasztikusan viselkedett velem az évek során. 2015 óta gondoskodik rólam, és soha nem éreztem, hogy szükségem lenne rá, vagy hogy máshová akarnék menni.”

“Tudtam, amikor a Moto2-ből a MotoGP-be kerültem fel a KTM-mel, hogy még mindig abban a fázisban vannak, hogy felfelé haladnak, és ez nekem is nagyszerű volt. Együtt tudtunk fejlődni.”

“Olyan masszív struktúránk van, annyi képzett emberrel, hogy szerintem csak idő kérdése, mikor rakjuk össze ezeket a kis pontokat. Ha egyszer összejön, akkor nem állunk rosszul. Őszintén szólva, nagyon erősek vagyunk. Már csak az az utolsó kis lépés kell.”

Sourcecrash.net