2024. április 26. 14:37
KezdőlapMotoGPQuartararo: Nem fogok sokat stresszelni

Quartararo: Nem fogok sokat stresszelni

A Yamaha gyári versenyzője, Fabio Quartararo 23 pontos hátrányban érkezik a valenciai szezonzáróra Pecco Bagnaia mögött. Számára az a cél, hogy egy tiszta hétvégét teljesítsen.

Quartararo motivált a hétvégi futam előtt.

„Jó versenyünk volt Malajziában. Nagyon élveztem, és jó volt újra a dobogóra állni. A világbajnoki cím megszerzése most nagyon nehéz lesz.” – kezdte Quartararo.

„Természetesen 100 százalékot fogok adni, mint mindig. Nem fogok túl sokat stresszelni a bajnokság miatt. Ez a szezonzáró, szeretném élvezni, és jó eredménnyel zárni az évet.”

Massimo Meregalli hozzátette: „Két hosszú tengerentúli csomag után újra Európában vagyunk. Ez már a szezon utolsó versenye. Úgy kezdtük a szezont, hogy 20 futam nagyon hosszú, de az idő hihetetlenül gyorsan eltelt.”

„Tudjuk, hogy nehéz lesz megnyerni a bajnoki címet. Fabiónak nyernie kellene, és az ellenfelünknek nem szabad pontot szereznie. Nem könnyű feladat, az biztos, de nem adjuk fel a reményeinket, amíg le nem intik a versenyt. A küzdőszellemünk továbbra is él, és mindent beleadunk ezen a hétvégén.”