2024. április 26. 23:22
KezdőlapMotoGPMiller: Ez az én döntésem volt

Miller: Ez az én döntésem volt

Jack Miller a MotoGP valenciai szezonzáróját követően tesztelte a következő idényre szánt új munkaeszközét. Az ausztrál boldog volt. Vajon új csapattársával, Brad Binderrel is kijön?

A 2022-es szezon világbajnoki ötödik helyezettje jövőre Brad Binder mellett fog ülni a Red Bull-KTM bokszában, és az RC16-ost fogja vezetni.

„Szeretnék valami újat megtapasztalni, ez az oka ennek a váltásnak, és annak, hogy a KTM-hez igazoltam. Végül is ez az én döntésem volt.”

Hogyan értékeli Miller a jövőbeni együttműködést új csapattársával, Brad Binderrel?

„Peccóval mindig is baráti volt a viszonyunk. Számomra mindig furcsa dolog, ha európai csapattársam van, mert a kultúrák nagyon különbözőek. Brad dél-afrikai, a viselkedése és a humora hasonló az enyémhez.”

„Brad bizonyos szempontból az ellentétem, de ha megismered őt, rájössz, hogy sokkal jobban hasonlít rám, mint gondolnád. Szerintem jó kapcsolatunk lesz”.

„Sok időt töltünk együtt Andorrában, mert Brad mindössze 600 méterre lakik tőlem. Rendszeresen találkozunk 1-1 sörre, és sok badarságról szoktunk beszélgetni. A KTM-ről is sokat beszélgettünk. Ő egy jó barátom.”