2024. április 26. 11:35
KezdőlapMotoGPTestvérével és F1-es honfitársával szurkolta ki hazája vb-továbbjutását Marc Márquez (képek)

Testvérével és F1-es honfitársával szurkolta ki hazája vb-továbbjutását Marc Márquez (képek)

Marc Márquez is szurkolt a spanyol válogatottnak a labdarúgó-világbajnokságon. A hatszoros MotoGP-világbajnok többek között öccsével, Álexszel és az F1-ben szereplő honfitársával nézte végig a meccset, de egy másik képen az ellenfélnek drukkoló főnöke is előkerült.

A labdarúgó-világbajnokság természetesen a MotoGP-versenyzőket is lázban tartja. Ez alól a jelenkor legeredményesebb pilótája, Marc Márquez sem kivétel, aki egy nagyobb társaságban nézte végig hazája, Spanyolország Japán elleni találkozóját. Többek között öccse, a szintén a királykategóriában induló Álex, valamint az F1-es Ferrari színeiben induló honfitársa, Carlos Sainz is jelen volt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Carlos Sainz (@carlossainz55) által megosztott bejegyzés

Sőt, egy másik képen a Honda csapatmenedzserével, Fudzsinami Takahiszával volt együtt. Mindez azért pikáns, mert főnöke nyilvánvalóan Japánnak szurkolt. Márquez az Instagramon megosztott képe alá oda is írta, hogy mindig egy csapatot alkotnak, kivéve most. Végül tulajdonképpen mindketten örülhettek, hiszen Japán győzött, de Spanyolország is továbbjutott a csoportból, ráadásul a közvélemény által könnyebbnek tartott ágra kerültek, ami a kieséses szakaszt illeti.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Marc Márquez (@marcmarquez93) által megosztott bejegyzés