2024. április 25. 13:49
KezdőlapMotoGPMarc Márquez menedzsere elmondta, milyen újítással készülnek idén a rajongók számára

Marc Márquez menedzsere elmondta, milyen újítással készülnek idén a rajongók számára

A MotoGP szupersztárja, Marc Márquez különleges meglepetéssel készül rajongóinak a világbajnoki naptár számos helyszínén az új szezonban.

A MotoGP-világbajnokság március 26-án kezdődik a Portimãóban. Ez a szezon kulcsfontosságú év lesz a nyolcszoros világbajnok Marc Márquez karrierjében, mivel már esetleges márkaváltásról is felreppentek hírek, ha az 59-szeres MotoGP-győztes nem tud jó eredményt elérni a jelenleg komoly gödörben lévő Hondával.

A spanyol versenyző februárban hozta létre a „We are 93” elnevezésű új közösséget a rajongói számára, mely most minden erejével azon van, hogy minél inkább kiszolgálja a közönséget. Jerezben például különleges piros lelátókat hoztak létre, melyek mögött árnyas pihenőhelyek és több bár is található szurkolói termékeket árusító standokkal. A közösség tagjai a szünetekben ellátogathatnak majd a paddockba is.

Szurkolói klubot alapított Marc Márquez, akár találkozni is lehet vele

„A rajongók több órát töltenek a pályán, csak azért, hogy néhány percre láthassák kedvencüket” ─ magyarázta Jaime Martínez, Márquez menedzsere a SPEEDWEEK.com-on.

„Számunkra fontos, hogy a szurkolók jól érezzék magukat, és szeretnénk minél több embernek megmutatni, hogy milyen csodálatos is a motorsport.”

A „We are 93” tribünre szóló jegyek (melyek Jerezbe már foglalhatók a www.weare93.com online platformon) mellé egy sapkát és zászlót tartalmazó merchandising csomag jár majd. Az árak nagydíjtól függően változnak majd.