2023. március 22. 00:38
MotoGP - 🇬🇧 Brit Nagydíj
MotoGP - 🇦🇹 Osztrák Nagydíj
MotoGP - 🇸🇲 San Marinói Nagydíj
MotoGP - 🇪🇸 Aragón Nagydíj
MotoGP - 🇯🇵 Japán Nagydíj
MotoGP - 🇹🇭 Thai Nagydíj
MotoGP - 🇦🇺 Ausztrál Nagydíj
MotoGP - 🇲🇾 Maláj Nagydíj
MotoGP - 🇪🇸 Valenciai Nagydíj
Superbike - 🇨🇿 Most 1.verseny
Superbike - 🇨🇿 Most 2.verseny
Superbike - 🇫🇷 Magny-Cours 1.verseny
Superbike - 🇫🇷 Magny-Cours 2.verseny
Superbike - 🇪🇸 Catalunya 1.verseny
Superbike - 🇪🇸 Catalunya 2.verseny
Superbike - 🇵🇹 Portimao 1.verseny
Superbike - 🇵🇹 Portimao 2.verseny
Superbike - 🇦🇷 San Juan 1.verseny
Superbike - 🇦🇷 San Juan 2.verseny
Superbike - 🇮🇩 Mandalika 1.verseny
Superbike - 🇮🇩 Mandalika 2.verseny
Superbike - 🇦🇺 Phillip Island 1.verseny
Superbike - 🇦🇺 Phillip Island 2.verseny
🇬🇧 Brit Superbike - Brands Hatch sprint
🇬🇧 Brit Superbike - Brands Hatch 2.verseny
🇬🇧 Brit Superbike - Brands Hatch 3.verseny
SuperSport - 🇦🇷 San Juan 2.verseny
SuperSport - 🇮🇩 Mandalika 1.verseny
SuperSport - 🇮🇩 Mandalika 2.verseny
SuperSport - 🇦🇺 Phillip Island 1.verseny
SuperSport - 🇦🇺 Phillip Island 2.verseny
KezdőlapMotoGPSzurkolói klubot alapított Marc Márquez, akár találkozni is lehet vele

Szurkolói klubot alapított Marc Márquez, akár találkozni is lehet vele

Marc Márquez új szurkolói klubot alapított, melynek révén a rajongói közelebb kerülhetnek hozzá. A drukkerek csatlakozhatnak a közösséghez, emellett akár találkozhatnak is vele, ha jegyet vesznek a nekik kialakított lelátórészre.

Jó hírrel lepte meg rajongóit Marc Márquez szűk két hónappal a MotoGP 2023-as idényének kezdete előtt. A 29 éves pilóta új szurkolói klubot alapított „WE ARE 93”, azaz magyarra fordítva „93-asok vagyunk” néven. A gyári Honda motorosa azt szeretné, hogy a rajongók minden korábbinál közelebb kerüljenek hozzá, és ezt többféleképpen is megtehetik.

Márquez 2013-ban debütált a MotoGP-ben, és első hét szezonjából csupán a harmadikban nem ő lett a világbajnok. Amikor már úgy tűnt, hogy nem lehet megállítani, a 2020-as jerezi szezonnyitón súlyos balesetet szenvedett, aminek következtében eltört a jobb felkarcsontja. A sérült testrészt összesen négyszer műtötték meg, így a történtek rányomták a bélyegüket az elmúlt három évre. A nyolcszoros világbajnok hangsúlyozta, hogy most igazán szüksége van a szurkolókra.

2022 nem volt egy jó év, de a sok munka után rengeteg energiával és magabiztossággal vágok neki az új idénynek – idézi Márquez gondolatait az újonnan létrehozott szurkolói klub közleménye. – A rajongók a legnehezebb pillanatokban is ott voltak, most pedig ismét szükségem van rájuk, hogy drukkoljanak nekem ebben a fontos évben.”

Márquez több módon is szeretne kedveskedni a rajongóinak. A szurkolók beléphetnek a közösségbe, amihez regisztrációra és 25 euró (mostani árfolyamon 9753 forint) befizetésére van szükség. Ezért cserébe a regisztráció sorrendjében kapnak egy Márquez által aláírt posztert, egy 140 centiméterszer 90 centiméteres zászlót, valamint egy üdvözlőkártyát.

Emellett kedvezményesen vásárolhatnak a webshopban, különleges kedvezményeket kaphatnak, exkluzív tartalmakhoz férhetnek hozzá, és ha szerencséjük van, kisorsolnak nekik különböző, Márquezhez kapcsolódó termékeket. Ez azonban nem minden, hiszen a rajongók a szurkolói klubon keresztül akár találkozhatnak is a spanyol versenyzővel.

Jó néhány nagydíjhétvégén ugyanis lesz egy lelátórész, ahova Márquez szurkolóit várják. Aki jegyet vált oda, az különböző kedvezményekben részesül. Akik pedig erre a tribünre vásároltak belépőt, valamint tagjai a klubnak, azok sorsoláson vesznek részt, és a szerencséseket körbevezetik a paddockban, és arra is lesz lehetőségük, hogy személyesen találkozzanak kedvencükkel.