péntek, július 1, 2022
Moto GP - 🇵🇹 Portugál Nagydíj
Moto GP - 🇪🇸 Spanyol Nagydíj
Moto GP - 🇮🇹 Olasz Nagydíj
MotoGP - 🇪🇸 Katalán Nagydíj
Moto GP - 🇫🇷 Francia Nagydíj
MotoGP - 🇩🇪 Német Nagydíj
MotoGP - 🇳🇱 TT Assen
🇬🇧 Brit Superbike - Oulton Park
🇬🇧 Brit Superbike – DONINGTON PARK
Superbike - 🇮🇹 Misano 1.verseny
Superbike - 🇮🇹 Misano 2.verseny
Superbike - 🇬🇧 Donington 1.verseny
WorldSBK - 🇳🇱 Assen 1.verseny
WorldSBK - 🇳🇱 Assen 2.verseny
WorldSBK - 🇵🇹 Estoril 1.verseny
WorldSBK - 🇵🇹 Estoril 2.verseny
Endurance VB - 🇧🇪 Spa 24h
Supersport - 🇮🇹 Misano 1.verseny
Supersport - 🇮🇹 Misano 2.verseny
🇬🇧 BSB - Knockhill sprint
🇬🇧 Brit Superbike - Knockhill 2. verseny
🇬🇧 Brit Superbike - Knockhill 3. verseny
Supersport - 🇬🇧 Donington 1.verseny
KezdőlapSuperbikeFejlesztéseket sürget Scott Redding

Fejlesztéseket sürget Scott Redding

Nem úgy alakul egyelőre Scott Redding 2022-es szezonja a BMW-vel, ahogy azt ő várta. Technikai fejlődésekben látja a változás kulcsát.

- Hirdetés -

Néhány kivételes futamtól eltekintve Scott Redding általában valahol a top 10 határán, sokszor azon kívül táncol. Legjobb eredménye az asseni harmadik futam, ahol ötödikként intették le az angolt. Redding első BMW-s szezonja tehát jelentősen más szinteken telik, mint ahhoz tavaly, illetve tavalyelőtt a Ducati nyergében hozzászokott. 2020-ban másodikként, tavaly a harmadik pozícióban zárta a szezont. Szezonjait rendszeres futamgyőzelmek, de minimum stabil dobogók kísérték. Idén viszont egyelőre mindössze 48 ponttal rendelkezik, amivel csak 10. összetettben.

Az az igazság, hogy a versenytempónk még csak nem is rossz” – gondolkozott el Redding a crash.net felvetésére. “Az alapján a hatodik-hetedik hely folyamatosan jöhetne. Amivel viszont nagyon komoly gond van, az a rajt. Márpedig ez rendkívül fontos, különben az első körökben a 16-17-18. helyeken találom magam. Elkezdesz ezekkel a srácokkal harcolni, és hirtelen két kör alatt 4-5 másodpercet vesztesz.

Ennek pedig egy megoldása van Redding szerint. “A versenytempó abszolút pozitív, ebben egyre jobbak és jobbak vagyunk, mindig egy kicsit előrelépve. Valamit viszont kezdeni kell a rajtokkal. Úgy érzem, megérdemlem ezt. Jól dolgozunk, aztán ez egy ilyen apró és könnyen megoldható dolgon csúszik el. Most van egy kis szünetünk Doningtonig, addig remélem, lesz erre megoldás.

Scott Redding tavaly, még Ducati-versenyzőként hét futamot is meg tudott nyerni, idén egyelőre még a dobogóhoz sem járt soha igazán közel.

Sourcecrash.net
Varga Ákos
Varga Ákoshttps://p1race.hu
Valentino Rossin nőttem fel, és szerintem ő marad "A" kedvenc versenyzőm. De a MotoGP sem csak és kizárólag ő, hát még az egyetemes motorversenyzés világa! Gyárilag, az egyik végzettségem szerint olasz-spanyol szakos tanár vagyok, így be is tudjátok viszonylag könnyen lőni, merrefelé irányul alapvetően az érdeklődésem... :)