2022. december 01. 18:39
MotoGP - 🇬🇧 Brit Nagydíj
MotoGP - 🇦🇹 Osztrák Nagydíj
MotoGP - 🇸🇲 San Marinói Nagydíj
MotoGP - 🇪🇸 Aragón Nagydíj
MotoGP - 🇯🇵 Japán Nagydíj
MotoGP - 🇹🇭 Thai Nagydíj
MotoGP - 🇦🇺 Ausztrál Nagydíj
MotoGP - 🇲🇾 Maláj Nagydíj
MotoGP - 🇪🇸 Valenciai Nagydíj
Superbike - 🇨🇿 Most 1.verseny
Superbike - 🇨🇿 Most 2.verseny
Superbike - 🇫🇷 Magny-Cours 1.verseny
Superbike - 🇫🇷 Magny-Cours 2.verseny
Superbike - 🇪🇸 Catalunya 1.verseny
Superbike - 🇪🇸 Catalunya 2.verseny
Superbike - 🇵🇹 Portimao 1.verseny
Superbike - 🇵🇹 Portimao 2.verseny
Superbike - 🇦🇷 San Juan 1.verseny
Superbike - 🇦🇷 San Juan 2.verseny
Superbike - 🇮🇩 Mandalika 1.verseny
Superbike - 🇮🇩 Mandalika 2.verseny
Superbike - 🇦🇺 Phillip Island 1.verseny
Superbike - 🇦🇺 Phillip Island 2.verseny
🇬🇧 Brit Superbike - Brands Hatch sprint
🇬🇧 Brit Superbike - Brands Hatch 2.verseny
🇬🇧 Brit Superbike - Brands Hatch 3.verseny
SuperSport - 🇦🇷 San Juan 2.verseny
SuperSport - 🇮🇩 Mandalika 1.verseny
SuperSport - 🇮🇩 Mandalika 2.verseny
SuperSport - 🇦🇺 Phillip Island 1.verseny
SuperSport - 🇦🇺 Phillip Island 2.verseny
KezdőlapSuperbikeFejlesztéseket sürget Scott Redding

Fejlesztéseket sürget Scott Redding

- Hirdetés -

Nem úgy alakul egyelőre Scott Redding 2022-es szezonja a BMW-vel, ahogy azt ő várta. Technikai fejlődésekben látja a változás kulcsát.

Néhány kivételes futamtól eltekintve Scott Redding általában valahol a top 10 határán, sokszor azon kívül táncol. Legjobb eredménye az asseni harmadik futam, ahol ötödikként intették le az angolt. Redding első BMW-s szezonja tehát jelentősen más szinteken telik, mint ahhoz tavaly, illetve tavalyelőtt a Ducati nyergében hozzászokott. 2020-ban másodikként, tavaly a harmadik pozícióban zárta a szezont. Szezonjait rendszeres futamgyőzelmek, de minimum stabil dobogók kísérték. Idén viszont egyelőre mindössze 48 ponttal rendelkezik, amivel csak 10. összetettben.

Az az igazság, hogy a versenytempónk még csak nem is rossz” – gondolkozott el Redding a crash.net felvetésére. “Az alapján a hatodik-hetedik hely folyamatosan jöhetne. Amivel viszont nagyon komoly gond van, az a rajt. Márpedig ez rendkívül fontos, különben az első körökben a 16-17-18. helyeken találom magam. Elkezdesz ezekkel a srácokkal harcolni, és hirtelen két kör alatt 4-5 másodpercet vesztesz.

- Hirdetés -

Ennek pedig egy megoldása van Redding szerint. “A versenytempó abszolút pozitív, ebben egyre jobbak és jobbak vagyunk, mindig egy kicsit előrelépve. Valamit viszont kezdeni kell a rajtokkal. Úgy érzem, megérdemlem ezt. Jól dolgozunk, aztán ez egy ilyen apró és könnyen megoldható dolgon csúszik el. Most van egy kis szünetünk Doningtonig, addig remélem, lesz erre megoldás.

- Hirdetés -

Scott Redding tavaly, még Ducati-versenyzőként hét futamot is meg tudott nyerni, idén egyelőre még a dobogóhoz sem járt soha igazán közel.

Sourcecrash.net
Varga Ákos
Varga Ákoshttps://p1race.hu
Valentino Rossin nőttem fel, és szerintem ő marad "A" kedvenc versenyzőm. De a MotoGP sem csak és kizárólag ő, hát még az egyetemes motorversenyzés világa! Gyárilag, az egyik végzettségem szerint olasz-spanyol szakos tanár vagyok, így be is tudjátok viszonylag könnyen lőni, merrefelé irányul alapvetően az érdeklődésem... :)