vasárnap, augusztus 14, 2022
MotoGP - 🇬🇧 Brit Nagydíj
MotoGP - 🇦🇹 Osztrák Nagydíj
Superbike - 🇨🇿 Most 1.verseny
Superbike - 🇨🇿 Most 2.verseny
Superbike - 🇫🇷 Magny-Cours 1.verseny
EWC - 🇯🇵 Suzuka 8h
🇬🇧 Brit Superbike - Thruxton 1
KezdőlapSuperbikeRinaldi : Egyre közelebb vagyok az élmenőkhöz

Rinaldi : Egyre közelebb vagyok az élmenőkhöz

Misano után Rinaldi  Doningtonban mutatta be eddigi legjobb teljesítményét. A Ducati versenyzője a negyedik hellyel sokat tett szerződéshosszabbítása érdekében.

- Hirdetés -

Amikor Rinaldi a hatodik helyen végzett az első futamon a brit találkozón, még mindig azt állította, hogy az élmezőnyben lenne a helye. A 26 éves versenyző ezt a második futam negyedik helyével bizonyította.

“Mindig az igazat mondom, és nem beszélek hülyeségeket. Én azok közé tartozom, akik nem csapják be magukat. Ha nem megy jól a motorozás, én vagyok az első, aki ezt a bokszban elmondja.  Mindig őszinte vagyok magamhoz és a csapathoz.”

- Hirdetés -

“Misano óta következetesek vagyunk. Szombaton egy probléma miatt lemaradtam a dobogóról. Ki voltam éhezve arra, hogy a második futamon dobogóra álljak, de a Top-3 versenyző nem hibázott. A végén láttam, hogy Rea-nek gondjai vannak, és mindent beleadtam a végéig, de a gumim elfogyott az utolsó körökben. Nem akartam bukni, és a dobogó nem volt benne a pakliban, de elégedett vagyok a negyedik hellyel.Három kivételes versenyző küzd a világbajnoki címért, és én egyre közelebb kerülök hozzájuk – ez a célom.”– nyilatkozta Rinaldi.