2024. április 26. 21:07
KezdőlapSuperbikeRazgatlıoğlu: Nem a bajnokságot nézem

Razgatlıoğlu: Nem a bajnokságot nézem

A Yamaha sztárja, Toprak Razgatlıoğlu vasárnap brillírozott. A török megnyerte a sprintfutamot és a Superbike-világbajnokság második főfutamát is Magny-Cours-ban.

A Superbike-világbajnok Toprak Razgatlıoğlu szombaton nehéz napot élt át Magny-Cours-ban. A Yamaha gyári versenyzője a versenyen bukott, visszaállt, és végül csak öt pontot szerzett.

Vasárnap viszont a török megnyerte a délelőtti sprintfutamot, és a második főfutamban is diadalmaskodott. Mögötte Jonathan Rea csak az 5. helyen ért célba, miután összeütközött Álvaro Bautistával.

„Veszélyes hétvége volt, mert a világbajnokság első három helyezettje bukott. Nagyon örülök a két győzelemnek. Nem a bajnokságot nézem, versenyről versenyre dolgozunk.”kezdte Razgatlıoğlu.

„Michael nagyon erős volt, fejlődött. Figyeltem őt, és láttam, hogy nyolc körrel a vége előtt rengeteget csúszkált. Meg kellett előznöm őt, és aztán jó tempót diktáltam. Nagyon jól mentem, amikor már nem volt előttem. Az 1-es szektorban nehéz a Ducatisok ellen, mert nagyon gyorsak.”

„Tegnap fékproblémáink voltak, kicseréltünk egy szettet, és sokkal jobb lett. A 11-es kanyarban még mindig volt egy furcsa érzésem, egyébként minden rendben volt. Örülök az eredménynek.”