kedd, szeptember 27, 2022
MotoGP - 🇬🇧 Brit Nagydíj
MotoGP - 🇦🇹 Osztrák Nagydíj
MotoGP - 🇸🇲 San Marinói Nagydíj
MotoGP - 🇪🇸 Aragón Nagydíj
MotoGP - 🇯🇵 Japán Nagydíj
MotoGP - 🇹🇭 Thai Nagydíj
Superbike - 🇨🇿 Most 1.verseny
Superbike - 🇨🇿 Most 2.verseny
Superbike - 🇫🇷 Magny-Cours 1.verseny
Superbike - 🇫🇷 Magny-Cours 2.verseny
Superbike - 🇪🇸 Catalunya 1.verseny
Superbike - 🇪🇸 Catalunya 2.verseny
Superbike - 🇵🇹 Portimao 1.verseny
SuperSport - 🇪🇸 Catalunya 1.verseny
🇬🇧 Brit Superbike - Oulton Park sprint
SuperSport - 🇪🇸 Catalunya 2.verseny
🇬🇧 Brit Superbike - Oulton Park 2.verseny
🇬🇧 Brit Superbike - Oulton Park 3.verseny
KezdőlapSuperbikeRazgatlıoğlu: Nem a bajnokságot nézem

Razgatlıoğlu: Nem a bajnokságot nézem

A Yamaha sztárja, Toprak Razgatlıoğlu vasárnap brillírozott. A török megnyerte a sprintfutamot és a Superbike-világbajnokság második főfutamát is Magny-Cours-ban.

- Hirdetés -

A Superbike-világbajnok Toprak Razgatlıoğlu szombaton nehéz napot élt át Magny-Cours-ban. A Yamaha gyári versenyzője a versenyen bukott, visszaállt, és végül csak öt pontot szerzett.

Vasárnap viszont a török megnyerte a délelőtti sprintfutamot, és a második főfutamban is diadalmaskodott. Mögötte Jonathan Rea csak az 5. helyen ért célba, miután összeütközött Álvaro Bautistával.

- Hirdetés -

“Veszélyes hétvége volt, mert a világbajnokság első három helyezettje bukott. Nagyon örülök a két győzelemnek. Nem a bajnokságot nézem, versenyről versenyre dolgozunk.”kezdte Razgatlıoğlu.

“Michael nagyon erős volt, fejlődött. Figyeltem őt, és láttam, hogy nyolc körrel a vége előtt rengeteget csúszkált. Meg kellett előznöm őt, és aztán jó tempót diktáltam. Nagyon jól mentem, amikor már nem volt előttem. Az 1-es szektorban nehéz a Ducatisok ellen, mert nagyon gyorsak.”

“Tegnap fékproblémáink voltak, kicseréltünk egy szettet, és sokkal jobb lett. A 11-es kanyarban még mindig volt egy furcsa érzésem, egyébként minden rendben volt. Örülök az eredménynek.”