2024. április 25. 18:22
KezdőlapSupersportBorús szombat Estorilban, Sebestyén Peti elesett az első futamon

Borús szombat Estorilban, Sebestyén Peti elesett az első futamon

Nehéz szombaton van túl a HUMDA Magyar Autó-Motorsport és Zöld Mobilitás-fejlesztési Ügynökség Zrt. közreműködésével versenyző Sebestyén Peti. A VB egyetlen magyarjának a pozitív pénteki nap után nem sikerült jól a szombat. Az időmérő edzésen a 15. helyre kvalifikált, majd sajnos a verseny első felében elment a motor eleje és bár vissza tudott állni, így csak a mezőny végén ért célba.

Jól végződtek a szabadedzések pénteken, Peti az összetettben a 8. helyet szerezte meg. Az FP2 végén úgy tűnt jó irányt talált a csapat a beállításokkal. Szombatra azonban sajnos nem sikerült előre lépni, már az időmérő sem a tervek szerint sikerült, a versenyen pedig előzés közben elment a motor eleje.

„Nem tudok túl sok mindent hozzáfűzni a tegnapi naphoz. Az esés után visszaálltam, mert fontos volt adatokat gyűjtenem a vasárnapi napra. Remélem mára találunk megoldást, és kicsit jobban érzem majd magam a motoron. Ezt a tegnapi napot legszívesebben elfelejteném, de ma mindent bele fogunk adni.” – mondta el a HUMDA pilótája.

A vasárnapi futam 13:30-kor kezdődik, és az Arena4+-on, valamint az Eurosport Playeren lehet élőben megtekinteni!

Live timing: worldsbk.com