2024. április 26. 17:03
KezdőlapSupersportA portimaói hullámvasút zárja a Supersport VB európai fordulóit!

A portimaói hullámvasút zárja a Supersport VB európai fordulóit!

A hullámvasútként becézett portimaói pálya lesz a Supersport-világbajnokság utolsó európai fordulója. A HUMDA Magyar Autó-Motorsport és Zöld Mobilitás-fejlesztési Ügynökség Zrt. közreműködésével versenyző Sebestyén Peti a barcelonai szerencsétlen futamok után megújult energiákkal érkezik egyik kedvenc pályájára.

Péntek reggel az időzónabeli különbségek miatt a megszokotthoz képest, a magyarországi idő szerint 1 órával később startol majd a hétvége programja. A VB egyetlen magyar résztvevője bízik abban, hogy végre fordul a kocka és egy Magny-Courshoz hasonló erős hétvégét sikerül összetenni.

„Barcelona után mindenki nagyon csalódott volt, legfőképpen én, hiszen sajnos teljesen kicsúszott a kezünkből az a hétvége. A szombati esés, beállításbeli hibák és rengeteg egyéb tényező miatt vasárnap irányíthatatlanná vált a motor, így senki sem örült az eredménynek. Portimaóról mindig is jó emlékeim voltak, úgyhogy szerintem ez most sem lesz másképp, az európai futamokat méltóképpen szeretném zárni.” – mondta el a HUMDA pilótája.

 

Sebestyén Péter
Fotó: PS56 Team

Hétvégi menetrend és közvetítések:

Péntek:

  1. Szabadedzés: 12:25 – 13:10
  2. Szabadedzés: 17:00 -17:45

Live Timing: www.worldsbk.com

Szombat:

Időmérő edzés: 11:25 – 11:45      ARENA4 TV! ÉLŐ

I. Futam 16:15       Arena4.hu élő közvetítés

Vasárnap:

II. Futam 13:30        Arena4.hu élő közvetítés