2024. április 25. 06:31
KezdőlapWheelieRazgatlıoğlu mindenhez is ért

Razgatlıoğlu mindenhez is ért

Toprak Razgatlıoğlu gyakran mutatja meg a közösségi oldalán, hogy mivel tölti a szabadidejét. Legutóbbi videója kicsit azért meglepő volt.

Toprak Razgatlıoğlu nem csupán a versenypályán mutatja meg tehetségét és kápráztatja el rajongóit. 2021-ben kivételes szezont teljesített, amivel véget vetett a Kawasaki sztárjának, Jonathan Rea győzelmi sorozatának, aki 2015 és 2020 között zsinórban hat világbajnoki címet nyert.

Razgatlıoğlu rendszeresen bepillantást enged rajongóinak a versenypályán kívüli életébe is: videókat és képeket posztol a közösségi médiában, amelyeken megmutatja mi mindenhez ért. Gyakorolja MMA tudását, kivételesen ugrókötelezik, vízi sportokat űz, kézenállva használja segway-ét vagy épp futballozik.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Ozan Aydemir (@ozanaydemirr) által megosztott bejegyzés

Nem csak szabadidejében szórakoztatja barátait; kollégáit sem hagyja unatkozni, amikor épp a garázsban szerelnek. Egyik Instagram videójában be is mutatta, hogy a robogóval való egykerekezés sem unalmas számára.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Toprak Razgatlıoğlu (@toprak_tr54) által megosztott bejegyzés

Legutóbbi Instagram-posztja azonban a legmeglepőbb az összes tevékenysége közül: a Yamaha versenyzője egy gyorstüzelő puskával és egy kézifegyverrel gyakorolja a lövészetet. A találati arányát tekintve úgy tűnik, nem ez az első alkalom, hogy a török lőfegyvert fogott a kezébe.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Toprak Razgatlıoğlu (@toprak_tr54) által megosztott bejegyzés

„Ez egy pihentető nap volt” – kommentálta Razgatlıoğlu a videót.