2024. április 23. 13:08
KezdőlapWheelieJack Miller esküvővel töltötte a szünetet

Jack Miller esküvővel töltötte a szünetet

Jack Miller kihasználta a versenymentes heteket az Ausztrál Nagydíj előtt és elvette párját, Ruby Maut.

Miller több, mint tíz évvel ezelőtt költözött Ausztráliából Európába, hogy új szintre emelje versenyzői karrierjét, amelyet már 2003-ban, nyolcéves kisgyermekként tervezett, amikor az ausztrál Filth Bike bajnokságban indult egy 65 köbcentis motorral.

Miller két évig Németországban élt, ahol a Racing Team Germany színeiben az IDM 125, majd a Moto3-as világbajnokságban versenyzett. 2014-ben a Red Bull KTM Ajo csapatával a Moto3-as világbajnokságot 12 ponttal elveszítette Alex Márquez ellen, majd a MotoGP osztályba lépett fel, kihagyva a Moto2-es géposztályt.

Most az Andorrában élő Jack Miller saját családot alapít.

A 24 éves Ruby Mau korábban modellként dolgozott, és időnként a közösségi médiában posztolt képeket ebből az iparágból. Ausztráliában csak Jack Millerrel való kapcsolatának köszönhetően vált igazán ismertté. A pár 2022. március 27-én hozta nyilvánosságra eljegyzését. 2022.10.08-án a pár örök hűséget fogadott egymásnak.

Jack Miller az alábbi gondolatot fűzte esküvőjükhöz Facebook oldalán: „2022. október 8-án elvettem feleségül a legjobb barátomat. Mi vagyunk Millerék.”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Jack Miller (@jackmilleraus) által megosztott bejegyzés

Sok boldogságot kívánunk az ifjú párnak!