2024. április 23. 22:25
KezdőlapWheelieIlyen meleg helyzetbe még nem került - Lorenzo legnagyobb félelmével néz szembe...

Ilyen meleg helyzetbe még nem került – Lorenzo legnagyobb félelmével néz szembe ma este – videók

Jorge Lorenzo ugyan felhagyott a versenyzéssel, de továbbra kamatoztatja hírnevét. Az ötszörös világbajnok  a Mask Singerben való szereplése után visszatért, hogy részt vegyen az Atresmedia csoporthoz tartozó csatorna El Desafío című műsorában, amelynek házigazdája Roberto Leal, és amelyben különböző hírességek és sportolók mindenféle kihívással néznek szembe.

Az első epizódban Jorge Lorenzónak három méter magasan kellett bizonyítania egyensúlyát és önuralmát egy légdeszkán. Ez alkalommal a spanyolnak Florentino Fernández komikussal és színésszel kellett párbajoznia, akit majdnem 20 másodperccel vert meg, és ezzel megszerezte első győzelmét a műsorban.

Az Antena 3 műsorának második része a mai napon kerül adásba, és ezúttal Lorenzónak az egyik legnagyobb félelmével kell szembenéznie: a tűzzel. A spanyol egy kaszkadőr szerepét veszi majd át, és fel kell gyújtania magát, hogy leküzdjön egy sor akadályt. Jorge már napok óta készül erre megmérettetésre.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

JORGE LORENZO (@jorgelorenzo99) által megosztott bejegyzés

 „A tüzet nem igazán várom” – vallotta be Lorenzo, mielőtt nekivágna a kihívásnak.

„Volt már néhány égési sérülésem a motorral… rosszul fogom érezni magam” – vallja be a háromszoros MotoGP-bajnok, akinek nem őszinte a mosolya, amikor fel kell vennie a tűzálló felszerelést, mert szerinte  a motoros bőrruha sokkal kényelmesebb viselet.

Annak ellenére, hogy a műsor tesztjeit szakemberek felügyelik, Jorge Lorenzo tudja, hogy egy ilyen helyzetben, amikor teljesen lángokba borulsz, bármi megtörténhet:

„Ezerszer elmondhatják neked, hogy minden ellenőrzés alatt van, és hogy semmi sem fog történni… amikor felgyújtanak, az egész tested megbénul… És azt akarod, hogy eloltsák… És azt akarod, hogy eloltsák! Méghozzá most azonnal…!”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

JORGE LORENZO (@jorgelorenzo99) által megosztott bejegyzés

Jorge Lorenzo bravúrja megtekinthető ma este 22:00-tól az Antena 3-on.