2024. április 24. 00:46
KezdőlapWheelieA nap, ami többet jelent Rossinak, mint bármelyik világbajnoki cím (képek)

A nap, ami többet jelent Rossinak, mint bármelyik világbajnoki cím (képek)

A MotoGP örök ikonja, Valentino Rossi és Francesca Sofia Novello szombaton egy sereg gyerekkel együtt ünnepelték kislányuk, Giulietta első születésnapját.

Valentino Rossi élete gyökeresen megváltozott az elmúlt 15 hónapban, amióta visszavonult a MotoGP-ből. Az olasz klasszis édesapa lett, és most a négykerekű karrierjére koncentrál.

A kis Giulietta Rossi immáron egy éve hatalmas boldogságot jelent szüleinek, szombaton meg is ünnepelték a kislány első születésnapját.

A születésnapi buli helyszíne is nagyon különleges volt, és nem is lehetne méltóbb Rossi és lánya barátai számára. A bulit a VR46 Riders Academy legendás „Motor Ranch” főépületének tágas tárgyalótermében tartották, ahol maga Valentino Rossi is szívesen tölti szabadidejét.

Rossi párja rengeteg ötlettel állt elő lánya első születésnapi bulijára. A ranch főépületét, ahol általában felbőgnek a motorok, ezúttal rengeteg partidekorációval díszítették fel. Még egy színes, „Giulietta” feliratú szőnyeget is kigördítettek a vendégek fogadására.