2023. június 06. 15:51
KezdőlapMotoGPZseniális rajttal alapozott meg indonéz sikerének Oliveira

Zseniális rajttal alapozott meg indonéz sikerének Oliveira

- Hirdetés -

Azt mondják, a rajtnál csak elveszteni lehet egy versenyt. Nos, Miguel Oliveira elég hatékonyan igyekezett rácáfolni erre az alapvetésre.

Az indonéz MotoGP-hétvége időmérője során az előzetes várakozásoknak megfelelően Fabio Quartararo szerezte meg a pole-pozíciót. Mellőle két ducatis, Jorge Martín és Johann Zarco indulhattak. A második sorba Brad Binder, Enea Bastianini és Francesco Bagnaia várták a lámpák kialvását.

Csak mögöttük, a hetedik rajtkockában találtuk meg Miguel Oliveira nevét, aki, mint azt tudjuk, végül megnyerte a mandalikai futamot. Hogy a két információ hogy jön össze? Nos, Oliveira rögtön az első kanyarban megalapozott a későbbi futamgyőzelemnek.

- Hirdetés -

A portugál rajtja a lenti videóból nagyon jól látszik, mennyire jó volt, ugyanis az első kanyart követően máris másodikként haladt.

SourceTwitter
Varga Ákos
Varga Ákoshttps://p1race.hu
Valentino Rossin nőttem fel, és szerintem ő marad "A" kedvenc versenyzőm. De a MotoGP sem csak és kizárólag ő, hát még az egyetemes motorversenyzés világa! Gyárilag, az egyik végzettségem szerint olasz-spanyol szakos tanár vagyok, így be is tudjátok viszonylag könnyen lőni, merrefelé irányul alapvetően az érdeklődésem... :)
- Hirdetés -