2024. április 19. 21:09
KezdőlapMoto3Termast is kihagyja John McPhee

Termast is kihagyja John McPhee

Edzésbalesete után abban reménykedett, Argentínában már visszatérhet. John McPhee viszont csak ezt követően versenyezhet ismét.

John McPhee még az indonéz hétvége előtt szenvedett edzésbalesetet, amely csigolyarepedésekkel járt. Emiatt bár megműteni nem kellett, kihagyni kényszerült a mandalikai hétvégét. Akkor McPhee és csapata is úgy fogalmazott, abban reménykednek, hogy a skót az Argentin Nagydíjon már ott lehet. Végül a rehabilitáció ennél jóval hosszabbra nyúlt, így ezt is kénytelen lesz kihagyni.

Műtétre a crash.net információi szerint továbbra sincs szükség, a gyógytorna azonban elengedhetetlen.

Keményen dolgoztam a fizioterapeutámmal azért, hogy az Argentin Nagydíjra visszatérhessek– idézi McPhee-t az oldal.Azonban az orvosi vizsgálatok sajnos arra az eredményre jutottak, hogy a csigolyáimnak több időre van szüksége a teljes gyógyuláshoz. Így sajnos kihagyni kényszerülök a termasi hétvégét is. Így hát nincs más, mint visszatérni a munkához, abban a reményben, hogy Texasban már ott lehetek. Nagyon sajnálom, mert egyébként nagyon szeretem Termast.

A csapattárs Ayumu Sasaki egy hosszúkörös büntetést kell, hogy letöltsön majd Termasban. Bűne az volt, hogy őt ítélték hibásnak Andrea Migno kieséséért. Arról, hogy ki lesz a japán csapattársa, lesz-e egyáltalán, még nincs hír. Sasaki Indonéziában egyedül képviselte a Sterilgarda Husqvarna Max istállóját.

McPhee egy ötödik hellyel kezdett Katarban, Sasaki eddig mindkétszer kiesett a szezon eddig lefutott versenyein.

ForrásCrash.net