2023. június 07. 21:17
KezdőlapMotoGPYamahások csattantak az utolsó Argentin Nagydíj utolsó körében

Yamahások csattantak az utolsó Argentin Nagydíj utolsó körében

Emlékezetes futam volt a 2019-es Argentin Nagydíj. Na yamahás szempontból nem a legpozitívabb értelemben… Morbidelli és Viñales akadtak össze.

Három éve járt utoljára Argentínában a MotoGP mezőnye, a futamot azóta először rendezik meg. Ennek fényében, meg pláne a jeleneteket figyelve mintha legalább egy évtizede lett volna az utolsó futam Termasban.

Maverick Viñales még gyári yamahásként küzdött a lehető legjobb eredményért, nyomában az ekkor még a Petronas Yamahát erősítő Franco Morbidellivel. Már az utolsó körben jártunk, amikor „Morbido” alatt elúszott a motor, ezzel pedig nem csak ő borult, hanem vitte magával Viñalest is.

Ilyen balesetnél akár az indulatok is elszabadulhatnának, itt azonban a felek nem haragudtak egymásra. Sőt, éppen ellenkezőleg: a végén még csekkolták is, rendben van-e a másik a baleset után.

- Hirdetés -

A 2019-es Argentin Nagydíj hajrája a MotoGP visszaemlékezésében:

SourceTwitter
Varga Ákos
Varga Ákoshttps://p1race.hu
Valentino Rossin nőttem fel, és szerintem ő marad "A" kedvenc versenyzőm. De a MotoGP sem csak és kizárólag ő, hát még az egyetemes motorversenyzés világa! Gyárilag, az egyik végzettségem szerint olasz-spanyol szakos tanár vagyok, így be is tudjátok viszonylag könnyen lőni, merrefelé irányul alapvetően az érdeklődésem... :)
- Hirdetés -