2023. június 07. 14:36
KezdőlapWheelieTetováláson köszön vissza Espargaró győzelme

Tetováláson köszön vissza Espargaró győzelme

Nem csak az Aprilia, maga Aleix Espargaró számára is történelmi volt az argentin siker. Megadta a módját az ünneplésnek.

Kétszázadik királykategóriás futamát teljesítette még a múlt hét végén Aleix Espargaró. A jubileum végül nagyon pozitív kicsengést kapott, miután a motoros nem csak hogy kerek számhoz érkezett, de végül meg is nyerte a futamot Termasban.

Ez egyébként nem csak az Aprilia, hanem saját maga első futamgyőzelme is lett – az összes kategóriában! Mindkét fél mérföldkőhöz érkezett tehát, ezt pedig a hamarosan 33 éves motoros egy tetoválás formájában örökítette meg.

A felirat végül a „Resilience 03-04-22” lett, amelyhez a következő szöveg társul az Instagram-posztban: „A minőség az, amikor valakit az élet földre visz, és mégis erősebben tud visszatérni, mint bármikor korábban.

- Hirdetés -

Aleix Espargaró tetoválása:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Aleix 41 (@aleixespargaro) által megosztott bejegyzés

SourceInstagram
Varga Ákos
Varga Ákoshttps://p1race.hu
Valentino Rossin nőttem fel, és szerintem ő marad "A" kedvenc versenyzőm. De a MotoGP sem csak és kizárólag ő, hát még az egyetemes motorversenyzés világa! Gyárilag, az egyik végzettségem szerint olasz-spanyol szakos tanár vagyok, így be is tudjátok viszonylag könnyen lőni, merrefelé irányul alapvetően az érdeklődésem... :)
- Hirdetés -