2023. szeptember 23. 10:36
KezdőlapMotorsportMégsem indul Le Mans-ban Chaz Davies

Mégsem indul Le Mans-ban Chaz Davies

Reggel még arról számoltunk be, hogy ő helyettesíti Lorenzo Zanettit az endurance-vb szezonnyitóján, ezt később maga Davies volt kénytelen visszamondani.

Reggeli hírünk szerint Chaz Davies lett volna az, aki helyettesíti az olasz bajnoki futamon súlyos sérüléseket szenvedő Lorenzo Zanettit az endurance-világbajnoki szezon nyitóhétvégéjén, a Le Mans-i 24 óráson. Német (jövendőbeli) csapata, az ERC Endurance már úgy fogalmazott, hogy nagyon várják vele a közös munkát. A walesi ráadásul jól ismeri a Ducatit is, amellyel versenyezhetett volna, így minden adva volt egy pozitív versenyhez.

Nos, Chaz Davies nemrég feltöltött Twitter-videójában már arról beszél, hogy mégsem tud ott lenni Le Mans-ban. Ahogy fogalmaz, egy vírusos fertőzés döntötte le a lábáról. Amit pozitívumként értékel, hogy ez a fertőzés legalább biztosan nem Covid-19, ez tesztekből is kiderült.

A 35 éves motoros bejelentése a lemondott Le Mans-i 24 órás versenyről:

ForrásTwitter
Varga Ákos
Varga Ákoshttps://p1race.hu
Valentino Rossin nőttem fel, és szerintem ő marad "A" kedvenc versenyzőm. De a MotoGP sem csak és kizárólag ő, hát még az egyetemes motorversenyzés világa! Gyárilag, az egyik végzettségem szerint olasz-spanyol szakos tanár vagyok, így be is tudjátok viszonylag könnyen lőni, merrefelé irányul alapvetően az érdeklődésem... :)