2024. április 20. 08:00
KezdőlapMotoGPMiller: Az a munkám, hogy gyors legyek

Miller: Az a munkám, hogy gyors legyek

A kezdeti nehézségek ellenére Jack Miller is kezd egyre inkább összebarátkozni az új Ducatival. Bizakodó a hétvégét illetően.

Az ausztrál pilóta az alábbi gondolatokat fogalmazta meg a csütörtöki sajtótájékoztatón:

„Nem volt egyszerű a szezonkezdés, de számomra ez mindig így van. Most nagyszerű európai pályák következnek, szóval végre elkezdhetem jobban megismerni a motort. Hétvégéről hétvégére többet tudok. Természetesen tisztában vagyunk vele, hogy még van min dolgoznunk. Igyekszünk az austini alapokra bazírozni, hogy az önbizalom is meglegyen a vasárnapi futamra.”

A pályáról is ejtett néhány szót Miller:

„Az egyik leglátványosabb aszfaltcsík a versenynaptárban. Nagy szintkülönbségek vannak, a kanyarok vagy lejtenek vagy emelkedőn vannak. Ez egy új típusú pálya, nem hasonlítható össze a többivel. A múltban nagyon jó eredményeket értem itt el, szóval remélem, hogy sikerül reprodukálni a tavalyi eredményeket. A világbajnokság általában az első európai futamtól válik izgalmassá, szóval szolidan kezdünk majd. A motor jól működik, nem hajaz egyik korábbi gépre sem. Igyekszünk kihozni a legjobbat a jelenlegi helyzetből, és a csomagunk is elég jól összerakott. Az a munkám, hogy gyors legyek, és nem azért vagyok itt, hogy megítéljem, hogy egy másik motor jobb-e, mint a miénk.”