2024. április 23. 12:07
KezdőlapMoto3Jaume Masia: A szerencse a mi oldalunkon áll

Jaume Masia: A szerencse a mi oldalunkon áll

Aki Ajo dörzsölhette a tenyerét vasárnap, hiszen mindkét kisebb kategóriában diadalmaskodtak a versenyzői.

A 21 éves Moto3-as pilóta meglehetősen hullámzóan kezdte a szezont. A tavalyi idénye sem volt épp zökkenőmentes, emellett nem akárki volt a csapattársa. Pedro Acosta árnyékában feltehetően nem volt egyszerű számára az előző év. Az utóbbi négy versenyen, azonban úgy néz ki, hogy Masia magára talált, és zsinórban szállítja a dobogós helyezéseket.

„A csapat és én is nagyon keményen dolgozunk, és meg is van az eredménye” – kezdi Masia.

„Nem volt könnyű futam, főleg a piros zászlós leintés miatt, mivel nem tudtam, hogy a pálya nedves vagy száraz. Végül a szerencse a mi oldalunkra állt.”

Masia csapattársa, Daniel Holgado részese volt egy több főből álló bukásnak a második körben. Szerencsére a piros zászlós megszakítás után rajthoz tudott állni, és a 11. helyen hozta be a motort.

Aki Ajo természetesen rendkívül elégedett:

„Nagyon szép és megható futam volt. Jaume egy hatalmas lépést tett előre mentálisan, ami nagyon boldoggá tesz. Csak saját magára összpontosított. Sokkal nyugodtabb, mint a tavalyi szezonban. Dani is jó versenyt futott, konstans teljesítményt nyújt újonc évében. meg vagyok győződve róla, hogy a jövőben dobogós pozíciókért is harcolhat.”